Elle partisi

ELLE Türkiye’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği ELLE Weekend’le iş, sanat, moda, televizyon ve medya dünyasının ünlü isimleri Sirene Luxury Hotel Bodrum’da ‘yaza merhaba’ dedi.

Haberin Devamı

Elle partisi

Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ile Sirene Hotel adına Özlem Akkanat’ın ev sahipliği yaptığı Elle Weekend’de, üç gün boyunca konuklar DJ Tarık Koray ve DJ Funky C’nin müzikleriyle dans etti.
Cuma günü Koton Beach Party ile başlayan Elle Weekend, Supradyn’in “Kim Tutar Seni” adlı eğlencesiyle devam etti. HTC ile “10 Numara Parti”de Hey Douglas ile ısınan konuklar, DJ Funky C’nin müzikleriyle sabaha kadar dans etti.
Cumartesi günü Le Petit Marseillais’nin partisiyle devam eden eğlence, gece ise DJ Tarık Koray’ın performans sergilediği Kia’nın Sport-Age by Kia partisiyle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Elle partisi

Gonca Vuslateri, Zafer Algöz, Pınar Altuğ, Sinem Güven, Seçkin Piriler, Feryal Gülman, Nedret Taciroğlu, Yasemin Taciroğlu ve Mine Kalpakçıoğlu gibi isimler, üç gün üç gece boyunca çeşitli etkinliklere katıldı.
Geçen pazar, ‘ELLE Weekend 2016 TEB Yıldızlar Buluşması’yla sone eren etkinlikte, TEB’in yaptığı çekilişte konuklar ünlü tenisçilerden imzalı toplar kazandı.

Elle partisi
 

Tavla maçı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yakın dostu Ortakent Fink Beach’in sahibi Mert Özmen ile tavla oynarken görüntülendi. Heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmayan ikili, görüntülendiklerini bile fark etmedi.

 

Önümüzdeki yıl çocuk düşünüyoruz

Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile iş hayatına atıldı. Her sene tatillerini Çeşme’de geçiren çift, Hacımemiş’te Cin Restaurant Bar adlı bir mekan açtı. Çeşme’nin ikinci evi olduğunu söyleyen Rutkay, “Çocuk düşünüyor musunuz” sorusuna ise “Sizler izin verirseniz önümüzdeki yıl için düşünüyoruz” diye esprili bir yanıt verdi. 

 

Haberin Devamı

“Hababam Sınıfı” 41 yaşında

“Hababam Sınıfı”nın 41’inci yıldönümü, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ve Arzu Film’in işbirliğiyle Kalamış Dalyan Club’da kutlandı. Kutlamaya filmin yönetmeni olan Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, oyuncular Ercan Gezmiş, Tuncay Akça ve Ahmet Arıman da katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları