Eğlencede DJ trendi

Tüm dünyada milyonlarca insanı dans pistlerinde coşturan DJ’ler, eğlenceli performanslarıyla yeme, içme ve eğlence adreslerinin de vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Geçen hafta sonu, dünyaca ünlü Nikki Beach markasının imzası haline gelen “White Party”ye ilk kez ev sahipliği yapan Nikki Beach Bodrum’daydım. Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren Nikki Beach’in buradaki şubesinde gerçekleşen “Circus” (Sirk) temalı parti, Bodrum’da eğlencenin adresi oldu.
Mekanın Genel Müdürü Murat Deniz’in ev sahipliği yaptığı, akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetlerin eşlik ettiği eğlencede Nikki Beach Bodrum’un Resident DJ’i Mert Zeybekci performans sergiledi. Zeybekci, 3 gün 3 gece boyunca eğlenceli performansı ve müzikleriyle partiye damgasını vurdu.

Eğlencede DJ trendi

Haberin Devamı

Ozan Doğulu ile Kum’da dans

Nikki Beach’ten sonraki adresim, Cennet Koyu’nda yeni açılan The Sands Beach oldu. Ekler Grup’un ortakları Julien Martin ve Alp Franko, The Sands Beach ile yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İstanbul’da Hotel Les Ottomans’ın içinde L’assiette’yi açan ortaklar, Bodrum’da da lezzet ve eğlenceyi buluşturdu. Mekanda DJ Can Hatipoğlu ile başlayan eğlence, Ozan Doğulu’yla devam etti. Doğulu, The Sands Beach’in ardından Kuum Beach’te de yerli ve yabancı müziklerle kumsalda dans ettirdi.

Eğlencede DJ trendi

Vacchi hatırası

Instagram’da 9.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni İtalyan işadamı Gianluca Vacchi, Miami, Barcelona, Kiev, Madrid, Roma, Bakü ve Paris’ten sonra Türkiye’de de DJ’lik yaptı. Alaçatı’daki Surf Beach Club ile Türkbükü’ndeki Çilek Beach’in DJ kabinine konuk olan Vacchi, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü.

Eğlencede DJ trendi

Mahmut Orhan  Türkbükü’nde

Dünyaca ünlü Türk DJ Mahmut Orhan da Türkbükü’ndeki Galen Hotel & Beach’deki Happy Hour partilerinde hayranlarıyla buluştu. Açıldığı günden bu yana müzikleriyle öne çıkan Galen, bu yıl yemeklerinin yanı sıra gece kulübüyle de iddialı. DJ Yakuza, Emre Garan, Sezer Uysal ve Boral Kıbıl da önümüzdeki günlerde Galen’de performans sergileyecek DJ’lerden bazıları.

Haberin Devamı

Eğlencenin Sess’i

Türkçe müzik eşliğinde eğlenceyi yeniden moda yapan Nişantaşı’ndaki Sess Bar’ın sahibi Nedim Binler, mekanın Türkbükü’ndeki yazlık adresinde sezona merhaba dedi. Yenilenen iskelesi ve VIP locaları ile hizmet vermeye başlayan Sess Bar, bu yaz da DJ Can Parlak’ın müzikleriyle Bodrum’un iddialı adreslerinden olmaya devam edecek.

Plajlarda Ebru Yaşar modası

Ebru Yaşar, “Haddinden Fazla” albümüyle yaza iddialı bir giriş yaptı. Ünlü şarkıcı, Bodrum plajlarında performans sergileyen DJ’lerin de favorisi haline geldi. Yaşar’ın en çok çalınan şarkıları ise “Ben Ne Yangınlar Gördüm”, “Nasıl Uyuyorsun” ve “Havadan Sudan”.

Yazarın Tüm Yazıları