Eda sahipsiz değil

İşadamı sandığı nişanlısının aslında bir dolandırıcı olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşayan Eda Aşık, zor günleri atlatabilmek için tatile çıktı. Eski eşi Halil İbrahim Özçelik de destek olmak için yanına koştu.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık ile eski eşi Halil İbrahim Özçelik, önceki gün Bodrum’daki 5 Oda Otel’in plajında kızları Masal’la görüntülendi. Eda Aşık, eski eşinin, yaşadığı zor günlerde kendisine destek olduğunu söyledi: “İbrahim, artık benim çok iyi arkadaşım. Son zamanlarda yaşadığım olaylar malumunuz. Bu yüzden İbrahim hem bana destek oluyor hem de kızımızı görmeye geldi. Şimdi birlikte tatil yapıyoruz.” Halil İbrahim Özçelik de “Kimse sahipsiz değil. Eda’nın iyi bir hayat sürmesini canı gönülden istiyorum. Bu arada kızım Masal’ı da çok özledim” diye konuştu.

 

Aile alışverişte

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç, kızı Aylin ve kayınvalidesi Çiğdem Simavi ile Akmerkez’e girerken objektife takıldı. Aile, giyim, dekorasyon ve mücevher mağazalarını dolaşarak alışveriş yaptı.

 

Pazar partisi

Haberin Devamı

Büyükada’daki Yada Beach Club, pazar günleri “Yadalamaca” partilerine ev sahipliği yapıyor. Yarınki partide DJ’ler Yusuf Gürel, Coşkun Gürsel ve Hakan Yıldız performans sergileyecek. Saat 16.00’da başlayacak partiye giriş ücretsiz olacak.

 

Alaçatı’da sergi açtı

Daha önce Amerika’dan Fransa’ya, İngiltere’den Hollanda’ya pek çok ülkede sergiler açan ressam ve heykeltıraş Sevgi Çağal, eserlerini bu kez Çeşme’de sergiledi. Alaçatı’daki Bazen Atölye’de beğeniye sunulan serginin açılışına Zeynep Tunuslu, Berna Özkan, Selami Özpoyraz gibi tanınmış isimler de katıldı.

 

Kumsal modası

Bodrum’da tatil yapan Zeynep Ilıcalı, önceki gün plajda görüntülendi. Deniz keyfi sonrası yürüyüşe çıkan Ilıcalı, neon rengi plaj elbisesiyle dikkat çekti.

 

Oğullarıyla tanıştırdı

Yurdal Sert, yeni aşkı Tatiana’yı oğullarıyla tanıştırdı. İşadamı, Tatiana’yı yurtdışından gelen oğlu Emre ve küçük oğlu Ateş’le Atılay Balık’ta bir araya getirdi. Onlara Sert’in yakın dostu Cengiz Karavan da eşlik etti.

Anne-kız aşkı

Haberin Devamı

Esra Oflaz Güvenkaya da tatil için Bodrum’u tercih etti. İşkadını, kızı Almira Su ile Mandarin Otel’in iskelesinden denize girerken görüntülendi. Suya girmeden önce kendisini öpen kızına sarılan Güvenkaya, daha sonra onunla deniz keyfi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları