Dul, yetim ve çapkın

Geçtiğimiz temmuz ayında eşi Güler Arnas’ı kanser nedeniyle kaybeden ünlü mimar ve koleksiyoner Naim Arnas’ın 2016’ya yeni sevgilisi ile Kıbrıs’ta girdiğini yazmıştım. 1 Ocak’ta Girne’nin Çarşısı’nda görüntülenen Arnas, genç sevgilisi ile bu kez Nişantaşı’nda ele ele objektife yansıdı.

Haberin Devamı

Dul, yetim ve çapkın
1 Ocak Girne

Beyoğlu/Çukurcuma’daki Arte Su Arte adlı firması ile Türkiye’de kendisi gibi koleksiyonerlere restorasyon hizmeti veren mimar Naim Arnas, yeni yılda yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi ile .... Restoran’da dört saat boyunca romantik anlar geçirdi. Muhabir arkadaşım İsmail Bayrak, sevgilileri görüntüleyince Naim Arnas “Dulum, yetimim, öksüzüm, yalnızım kime ne? diyerek tepki göstermiş. “Gizlim saklım yok. Gel istersen poz vereyim” diyen Naim Arnas’ın yanındaki kişinin kim olduğunu öğrenemedim ama kız arkadaşının Girne’nin Çarşısı’nda görüntülendiklerinde de üzerinde yine aynı kıyafetler vardı.

 Dul, yetim ve çapkın
22 Şubat Nişantaşı

Aynı kıyafet
Naim Arnas, geçtiğimiz temmuz ayında eşi Güler Arnas’ı kanser hastalığı nedeniyle kaybetmişti.

 

Haberin Devamı

Çamlıca’nın üç gülü 

Dul, yetim ve çapkın

Hello dergisi özel haber ve röportajlarıyla olduğu kadar düzenlediği etkinliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.İstanbul’un en çevreci projelerinden olan Çamlıca’daki MESA ile ortak bir projeye imza atan Hello, iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri, seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç’un rehberliğinde doğa ve tarih yolculuğuna çıkardı. Mesa Holding’in titiz bir restorasyon ile İstanbul’a kazandırdığı ve Abdülhamit döneminde kültür-sanat merkezi olarak bilinen Kuzguncuk sırtlarındaki Cemil Molla Köşkü’nde başlayan tura Arzu Sabancı, Siren Ertan, Aslı Şen, Aylin Yılmaz ve Etel Baler de katıldı.

Dul, yetim ve çapkın
Etel Baler - Aylin Yılmaz - Melda Narmanlı Çimen

Dul, yetim ve çapkın
Aslı Şen

Dul, yetim ve çapkın
Arzu Sabancı

Haberin Devamı

Dul, yetim ve çapkın
Siren Ertan


Nargile üstü karaoke

İstanbul’daki nargilecilerin en popüler adresi olan Tophane’nin rakipleri çoğaldı. Kuruçeşme’deki Huqqa’dan sonra Etiler’de hizmete giren PS Lounge, nargile çeşitleri ile olduğu kadar lezzetli yemekleri ile de iddialı. Yaz aylarında Bodrum Yalıkavak Marina’da da hizmet veren PS Lounge, dev ekranda Süper Lig ve Avrupa Kupa Maçları yayınlarının yanı sıra haftanın her günü karaoke yapma imkanı da sunuyor.



Ünlüler aynı sahnede

Gazeteci Tolga Akyıldız’ın düzenlediği “%100 Açık Sahne” etkinliği ünlü isimleri ağırladı. Tolga Akyıldız’ın geleneksel hale getirdiği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde bu yıl Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Aslı Gökyokuş, Emrah Karaca, Şenay Lambaoğlu, Genç Osman Yavaş ve Özge Fışkın sahneye çıktı. Garajistanbul’da gerçekleşen etkinlikte sevilen şarkılarını söyleyen ünlü şarkıcılar, müziğin sadece bir eğlence aracı olmadığını ve birleştirici gücünü vurguladı.

Yazarın Tüm Yazıları