Dostlar alışverişte görsün

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte yılbaşı alışveriş etkinlikleri de başladı. Yerli ve yabancı birçok marka koleksiyonlarını tanıtırken, ünlü isimler de çeşitli etkinliklerde tezgah açıp satış yaptı.

Haberin Devamı

Doğuş Grubu’nun mobil uygulaması Zubizu’nun düzenlediği “Yılbaşı Alışveriş Günleri”ne Volkswagen Arena ev sahipliği yaptı. Turkcell Platinum ve American Express Card sponsorluğunda gerçekleşen organizasyona Türkiye’nin en prestijli markaları ve önde gelen tasarımcıları katıldı. Misela markasının kurucusu Serra Türker’in özel tasarım kadife çanta koleksiyonunu tanıttığı etkinlikte, Burcu Esmersoy ve Merve Göknar İnal’ın Biondina adlı markası da ilgi gördü. Ünlü isimlerin satış yaptığı “Yılbaşı Alışveriş Günleri”, Fenix Food-Bar’da düzenlenen partiyle bitti.

Dostlar alışverişte görsün

Roberto Cavalli’den
sofra koleksiyonu

Dünyaca ünlü dekorasyon markalarına ev sahipliği yapan Prestige, Roberto Cavalli markasının “Tableware” (sofra takımı) koleksiyonunu Etiler’deki yeni adresinde tanıttı. Stella Kant ve Daliah Kant’ın ev sahipliği yaptığı davette Roberto Cavalli Home Luxury Tableware’in CEO’su Gabriele Bagnasacco, ürünler hakkında bilgi verdi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de bol bol alışveriş yaptı. 

Haberin Devamı

Dostlar alışverişte görsün

Amerikan efsanesi

Rahmi Koç’un Türkiye’ye getirdiği, Amerika’nın en köklü ve efsane markası Brooks Brothers, yeni yılı Zorlu mağazasında düzenlenen özel davetle kutladı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran’ın ev sahipliği yaptığı davette ayrıca markanın kış koleksiyonu tanıtıldı. Kutlamada iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni yıl için hediye alışverişi de yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları