Dostlar alışverişte

Mobil uygulama Zubizu, geçtiğimiz gün Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da “Zubizu Yaz Alışverişi” etkinliği düzenledi.

Haberin Devamı

Canan & İris Concept Events işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte 50’yi aşkın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler kendi markalarıyla tezgah açarken, arkadaşları da şapka, hasır çanta, mayo, bikini, takı ve aksesuvar alarak yaz alışverişi yaptı.

Dostlar alışverişte

Kitap tanıtımı

Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz’ın yeni kitabı “Yahudi Casus - Josef Nasi”nin tanıtımı, önceki akşam Elgiz Museum’da gerçekleşti. Çok sayıda ismin katılım gösterdiği davette Nommaz yeni kitabının hikayesini paylaştı.
Davete katılanlar arasında Demet Sabancı Çetindoğan, Gül Gölge Saygı, Nesrin Esirtgen, Leyla Alaton, Gönül-Aykut Eken, Burhan Karaçam, Faruk Süren ve Jeff Hakko da vardı.

Haberin Devamı

Ünlülere makyaj eğitimi

Swissôtel Living, dünyaca ünlü marka Yves Saint Laurent’in makyaj workshop’una ev sahipliği yaptı. Ünlü isimler, makyaj artisti Cem Bozkurterdem’den makyaj eğitimi aldı. Eğitime katılanlar arasında Gamze Saraçoğlu, Meltem Kazaz, Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Begüm Özer ve Melis Özer de vardı.

Dostlar alışverişte

Ritim şov

Ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz, “Aksa ile Gelişim Atölyesi” etkinlikleri kapsamında Yalovalı öğrencilerle buluştu. Temiz, proje kapsamında 11-13 yaş arasındaki 75 öğrenciye ders verdi. Öğrenciler, önceki gün Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu gösterisinde sahneye çıktı. Gençler, Okay Temiz eşliğinde hünerlerini sergiledi.

İkinci el giyiyorum

Ivana Sert giymediği kıyafetlerini ModaCruz.com’da satışa çıkardı. Sert, “Yıllar içinde dolap dolap giysi ve ayakkabı biriktirmişim. Ancak eskisi gibi kıyafete çok para harcamıyorum. Giymediklerimi diğer kadınlarla paylaşıyorum. Çok beğendiğim bir modacının ikinci el tasarımlarını alıyorum” dedi.

Psikolojik gerilim sevenlere

Haberin Devamı

Tüm dünyada “Çok Satanlar Listesi”ne giren “Trendeki Kız”ın yazarı Paula Hawkins, gizem dolu yeni romanıyla okuruyla buluştu. Hawkins’in ikinci romanı “Karanlık Sular”, İthaki Yayınları’ndan çıktı. Psikolojik gerilim türündeki kitap, İngiltere’de Beckford kasabasında kızıyla yalnız yaşayan bir kadının nehirde cesedinin bulunmasıyla başlıyor.

Menü yenilendi bahçe genişledi

Nişantaşı’nın popüler buluşma noktalarından Must, yazı yenilenen menüsü ve genişleyen bahçesiyle karşıladı. İşletmeciliğini Ercan Gümüşkaya’nın üstlendiği mekanın yeni menüsünde dünya mutfağından yaza özel lezzetler var.

Yazarın Tüm Yazıları