Deniz hayalimdi

Deniz Akkaya ile ilişkisi olaylı bir şekilde biten Murat Varol, ilk kez konuştu. Akkaya ile mahkemelik olan ünlü işadamı, “Deniz hayalimdi, gerçek oldu. Onunla birlikteliğime çok önem veriyordum. Ayşe ve Deniz’le huzurlu bir yuva kurmak istedim ama olmadı” dedi.

Haberin Devamı

10 yıl sonra yeniden ilişki yaşamaya başlayan Deniz Akkaya ve Murat Varol’un aşkı olaylı bir şekilde sona ermişti. Geçtiğimiz aylarda şiddetli bir kavga eden çift karakolluk olmuş ve yollarını ayırmıştı.
Deniz Akkaya son olarak mahkemelik olduğu Murat Varol için üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Bugüne kadar saygısından sustuğunu söyleyen Murat Varol, biten ilişkinin ardından ilk kez konuştu.

BENİ DERİNDEN YARALADI


Varol, “Mahremiyetimi koz olarak kullanması ve konuların içeriğini saptıran açıklamalarda bulunmasını doğru bulmuyorum. Tüm medyayla paylaştığı benimle ilgili sözler çok üzücü. Halbuki birlikteliğimiz özeldi ve ayrıldıktan sonra da saygıyı hak ediyor” dedi. Deniz Akkaya ile geleceğin paylaşıldığı bir birliktelik yaşarken, zaman içerisinde ilişkilerinin büyüsünün bozulduğunu söyleyen işadamı, yaşanan süreçte duyguların düğümlendiğini ve üzülerek yollarının ayrıldığını belirtti.

Bugüne kadar hayatına giren kişilere her zaman saygı duyduğunu ve hakkında çıkan haberlere de, özellikle sessiz kaldığını söyleyen Varol, “Aynı sessizliğimi, Deniz Akkaya ile ilişkimde de korumaya özen gösteriyordum.
Ancak; Deniz Akkaya’nın, ayrıldığımız günden bugüne, yazılı ve görsel medyada, hakkımda kullandığı suçlayıcı ifadelerin yönünü, ilk evladımın annesine çevirmesi, beni derinden yaraladı ve sessizliğimi bozmama neden oldu” dedi.

HUZURLU BİR YUVA KURMAK İSTEDİM

“Deniz hayalimdi, gerçek oldu ve onunla birlikteliğime çok önem veriyordum” diyen ünlü işadamı, Akkaya’nın kızı Ayşe’yi de kendi evladı gibi sevdiğini söyledi: “Benim de uğrunda canımı verebileceğim iki evladım var. Belki çok erken yaşta çocuk sahibi olmam nedeniyle yaşayamadığım, babalık duygusunu Ayşe ile yaşadım. Ayşe’yle, Deniz’le huzurlu bir yuva kurmak istem ama olmadı.”
Varol, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Artık 46 yaşındayım. 10 yıl önceki Murat değilim.
Uçarılığım hayatla eğlenmelerin, gençliğin verdiği o deli doluluğun çok ötesindeyim.
Deniz benim eski halime benziyor. Her koşulda yanında olacakken ilişkimiz bitti.”

Haberin Devamı

Murat Varol, “Üstüne titrediğim bir ilişkiydi. Her ilişkide olduğu gibi zaman zaman tartışmalar oluyor ama gelip geçiyordu. Deniz bana çok iyi geliyordu, onunla çok mutluydum, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum’’ dedi.

ÇİFTE KUTLAMA

Haberin Devamı

Yeme, içme ve eğlence sektörüne giren Anadolu Grubu, Nişantaşı Atiye Sokak’taki üç katlı tarihi binayı satın almıştı. Anadolu Grubu’nun sahibi Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan ile kızı İpek Özilhan, önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan “Chimp and Zee”de tadım daveti verdi. Davette aynı gün İpek Özilhan’ın yeni yaşı da kutlandı. Çifte kutlamaya Begümhan Doğan Faralyalı-Ahmet Faralyalı ve Hande-Mehmet Gamgam da katıldı.

İzzet Özilhan, “Restoranın açılışı öncesi dostlarla bir araya gelip hem güzel bir gece yaşamak hem de lezzetleri tatmak istedik. İnşallah çok her şey güzel olacak” dedi.

Yıldızlı lezzetler

Raffles İstanbul Zorlu Center, birinci yılını etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Otelin içindeki Arola Restaurant’ın iki Michelin yıldızlı İspanyol şefi Sergi Arola, bir tadım mönüsü hazırladı. Arola’nın özel mönüsü 10 Ekim tarihine kadar konukların beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı

Dünya yıldızları Türkiye’ye geliyor

Caz solisti Diana Krall ile keman virtüözü Andre Rieu, ekim ve kasım aylarında İstanbul’da konser verecek. Krall, 27 Ekim’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak. Andre Rieu ise 5 Kasım’da Ankara Arena, 7 Kasım’da da İstanbul’da Ülker Arena’da olacak.

Yazarın Tüm Yazıları