Çocuklarla el ele

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, çocuklar için el ele verdi. Demet Sabancı Çetindoğan ve Emine Özilhan’ın da aralarında olduğu isimler, Swissotel’de gerçekleşen “Çocuklarla El Ele” adlı kermeste tezgâh açtı.

Haberin Devamı

Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, gelecek nesillerin yetişmesine ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Swissotel’de “Çocuklarla El Ele” adlı bir kermes düzenledi.
Demet Sabancı Çetindoğan, Arzu Sabancı, Emine Özilhan ve Şükran Güzeliş’in de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, etkinlikte tezgâh açıp satış yaptı. Hülya Avşar’ın ‘Yaratıcı Çocuklar’la yeni yıl şarkıları söyleyerek renk kattığı kermeste İtalyan markası Inglesina’nın stilist Umut Eker’e tasarlattığı özel bebek arabası da kapalı zarf usulüyle satışa sunuldu.
Etkinlikten elde edilen gelir, Yaratıcı Çocuklar Derneği ile Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlandı.

Arkadaş hatırına manken oldular

Modacı Günsel Ülkü, yeni koleksiyonunu Nişantaşı Citys’deki Class Ronerto Cavalli Mağazası’nda tanıttı. Arzu Kunt ve Neslihan Kozanoğlu’nun Günsel Ülkü koleksiyonundan kıyafetler giyerek mankenlik yaptığı eğlenceli tanıtımda konuklar yılbaşı için alışveriş yaptılar

Haberin Devamı

Lüks ve konforun yeni adresi

Maiora, AB Yachts ve Cbi Navi gibi yat markalarının üreticisi Fipa Group, yeni modellerini dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan yooistanbul’da tanıttı. Fipa Turkey’i temsilen Orhan Ülgür ve Say İnşaat’ın sahibi Sabri Yiğit’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra Fipa Group kurucusu Francesco Guidetti de katıldı.

Kuveyt Prensesi İstanbul’da

Kuveyt Prensesi Sheikha Fariha Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği ‘5. Boğaziçi Zirvesi’nin onur konuğu olarak İstanbul’a geldi. Four Seasons Otel’de gerçekleşen etkinliğe Zeynel Abidin Erdem, Demet Sabancı Çetindoğan, Remzi Gür ve Feryal Gülman gibi iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler katıldı. Etkinlikte Kuveyt kültürünü yansıtan bir defile ile el sanatları, dokuma ve resimlerden oluşan bir de sergi düzenlendi. Kuveyt’ten gelen 60 kişilik folklor ekibinin gösterileriyle renklenen organizasyonda Kuveyt Prensesi, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

‘Evde ütü’yle zayıflıyorlar

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, güzellik reçetelerine yeni bir teknik ekledi. Esen Güneş, daha genç ve diri bir vücut için kapısını çalan ünlülere ‘cilt ütüleme’ yöntemini öneriyor. Güneş, özel bir alet sayesinde müşterilerini kliniğe gitmelerine gerek kalmadan evlerinde zayıflatıyor.

Dünya listelerindeki Türkler

Amerika ve İngiltere’de yayınladığı plaklarla adından söz ettiren prodüktör ve DJ Mert Yücel, Marcelo Vak’ın “Watching Over” şarkısına remiks yaptı. Elektronik müzik plak şirketi DeepXperience’ın da sahibi olan Yücel, Göknil Gökmen’le birlikte imza attığı projeyle dünyanın önde gelen müzik platformlarından Beatport’un “haftanın en çok satanlar listesi”ne 46 numaradan giriş yaptı. “Watching Over” ile Evil Eddie Richards, Nathan Coles, Tom Baker, Jamie Anderson, Omid 16B gibi elektronik müzik dünyasının önde gelen isimlerinin listelerinde yer alan Mert Yücel ve Göknil Gökmen, Aylin Aslım’ın yurtdışında yayınlanacak projesine de imza attı.

Haberin Devamı

Ortaköy Hamamı’nda moda festivali

Moda sektörünün önemli organizasyonlarından GalataModa Festivali, 20-21 Aralık tarihlerinde Ortaköy Hüsrev Kethüda Hamamı’nda kapılarını açıyor. Moda Tasarımcıları Derneği tarafından 18’incisi düzenlenen festival, 33 tasarımcı ile moda tutkunlarını bir araya getirecek.

Yardım zamanı

Üniversitede okuyan, ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı öğrencilere destek sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, pazartesi günü bir yardım etkinliği düzenliyor. Etkinlik, IWC Schaffhausen sponsorluğunda, Şule Argüder’in ev sahipliğine Etiler Fenix’te gerçekleşecek. Elde edilecek gelir, İstanbul Teknik Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin eğitimi için harcanacak.

Yazarın Tüm Yazıları