Centilmenler Kulübü

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Türkiye’ye getirdiği Amerikan markası Brooks Brothers, “Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri”ni seçti. Renkli giyim tarzıyla dikkat çeken Koç, Kenan İmirzalıoğlu’na ödül verdi.

Haberin Devamı

Anglosakson stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika’da bir efsane haline gelen Brooks Brothers, “Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri”ni seçti. Ödül alanlar, iş ve sanat dünyasının ünlü kadınlarının oylarıyla belirlendi. Ödül töreni, Brooks Brothers’ın Acıbadem’deki Akasya mağazasında yapıldı. Brooks Brothers Türkiye CEO’su Füsun Kuran’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende “Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri” olarak belirlenen Mehmet Barlas,
Kenan İmirzalıoğlu ve Serdar Eren’e ödülleri Rahmi Koç tarafından verildi.

İnönü, oğlunun nikahını kıydı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün oğlu Murat Erdal İnönü, Ece Başkal ile Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus’ta evlendi. Hayri İnönü, oğlunun nikâhını kıydığı düğünde gelini Ece Başkal’la dans etti. İnönü, “Aydınlık ve güzel günlerle dolu bir ömür diliyorum” diyerek çifti tebrik etti.

Haberin Devamı

Türk modası Bakü’de

Hatice Aydeniz’in kurduğu lüks perakende mağazalar zinciri Hadije’nin tanıtımı için Bakü’de defile düzenlendi. E7 Grup sponsorluğunda Four Seasons Otel Bakü’de yapılan defilede Özlem Süer, Özgür Masur, Dilek Hanif, Tuvana Büyükçınar, Zeynep Erdoğan, Raisa&Vanessa, Gamze Saraçoğlu, Zeynep Tosun ve Serli Keçoğlu’nun imzasını taşıyan haute couture tasarımlar da tanıtıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in modacı yeğeni Fakhriya Khalafova’nın onur konuğu olduğu defileye, Hülya Rahimova ve Brilliant Dadaşova’nın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Hatice Aydeniz, Hadije markasıyla önümüzdeki beş yılda beş ülkede mağaza açmayı hedeflediğini söyledi.

Sabaha kadar dans

Etiler’deki The Galliard, yılbaşı gecesi Boygar’ın şarkılarıyla renklenecek. Galliard’da yeni yıl eğlencesi, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Sevgililer aynı adreste

Geçen ay, “Bilionera” şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Otilia’nın konseriyle hizmete giren Hilton İstanbul Kozyatağı, yılbaşında Gülşen’i ağırlıyor. Gülşen’in şarkılarının ardından Ozan Çolakoğlu DJ kabinine geçecek.

Yazarın Tüm Yazıları