Cannes’dan en iyi mekan ödülü

67. Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi film’den sonra ‘en iyi mekân’ ödülü de Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

Nuri Bilge Ceylan’ın “Kış Uykusu” adlı filmiyle 67. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanmasının ardından, Cannes’dan Türkiye’ye bir ödül daha geldi. Festivalin en önemli organizasyonlarından olan FashionTV Mekân ve Eğlence Hayatı Ödülleri’nde “2013’ün en iyi mekânı” ödülü, Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu, Bodrum’daki Billionaire Club’a verildi. Ödülü FashionTV Yönetim Kurulu Başkanı Michel Adam’ın elinden alan Billionaire Club Genel Müdürü Önder Bekensir, “Yılın en iyi mekânı ödülünü Türkiye’ye getirmekten dolayı büyük gurur duyuyoruz” dedi. Ödülün Bodrum’un global tanıtımına ciddi katkısı olacağını vurgulayan Bekensir, bu yaz çok özel sürprizlerle konuklarını ağırlayacaklarını da belirtti.

Sempatim var

Ivana Sert, önceki gün annesiyle Bebek Parkı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Boynundaki ‘Allah’ yazılı kolyesiyle dikkat çeken Sert, “Benim İslamiyet’e sempatim var. Ben camiye de gidiyorum, kiliseye de. İslamiyet’in son din olduğu için bütün dinleri kapsadığını düşünüyorum. Dinimi değiştirmeyi düşünmedim ama bir gün dinimi değiştirirsem de bunu kimseye sormadan yaparım. Öyle bir karar alırsam, annem bu kararıma saygı
duyar” dedi.

Mutlu son

Haberin Devamı

Gazeteci Özkan Tamirak, psikolog - rehber öğretmen Gülşah Aydın’la evlendi. İBB Florya Sosyal Tesisleri’ndeki
düğün töreninde çiftin nikâhını İBB Başkanı Kadir Topbaş kıydı, nikâh şahitliğini ise AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, işadamları Sadettin Saran ve Cüneyt Asan ile sanatçı Fettah Can yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları