Bu benim tarzım değil

Sinan Akıman ile geçtiğimiz hafta evlenme teklif ettiği Ivana Sert, önceki gün ani bir kararla ayrıldı.

Haberin Devamı

Akıman, Sert’in “Bu Tarz Benim” adlı programda giydiği kıyafetlerden rahatsız olduğunu söyledi, ancak onun için “Tanıdığım en onurlu ve namuslu insan” yorumunu da yaptı.

İşadamı Sinan Akıman, Ivana Sert’e geçtiğimiz hafta yüzük takmış ve çift evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Ancak sevgililer önceki gün ani bir kararla yollarını ayırdı. Ivana Sert’e “Kılık kıyafetine biraz çekidüzen ver” dediği ve ondan bu yüzden ayrıldığı öne sürülen
Akıman, dün beni aradı. Şikayetinin sadece Sert’in “Bu Tarz Benim” adlı programda giydiği kıyafetler olduğunu söyleyen Akıman, “Ivana Sert tanıdığım en onurlu ve namuslu insan” dedi.

En büyük mağaza

Mudo Concept’in İstanbul’daki en büyük mağazası, Mall of İstanbul’da açıldı. Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu ve Mudo CEO’su Barış Karakullukçu’nun ev sahipliği yaptığı açılış, iş dünyasının patronlarını buluşturdu. Aralarında Abdullah Kiğılı, Mehmet Hotiç, Cem Hakko ve Saruhan Tan’ın da olduğu perakende sektörünün patronları, 20 bini aşkın ürün çeşidi sunan Mudo Concept’in 4 bin 900 metrekarelik mağazasında ürünleri incelerken, Kargalar Kafeste grubu da şarkılarıyla açılışa renk kattı.

Haberin Devamı

Mum kokulu kadınlar
Turizm ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren Akçelik Holding’in ortaklarından Narin Akçelik, “Ashk” adıyla kolonya üretmişti. Şimdi de Ashk adıyla kokulu mumlar üreten Akçelik, yeni ürünlerini önceki gün Kanyon’daki Harvey Nichols’ta tanıttı. İş ve sanat
dünyasının ünlü kadınları, hat sanatçısı Osman Yılmazer’in renkli deriler üzerine işlediği Osmanlı motifleri ile süslü şık şişeler içindeki kokulu mumları inceleyip alışveriş yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları