Bodrum’da günübirlik Şamdan eglencesi

Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Mehmet Tuna, işbaşı yaptı. Tuna, “Your Weekend” adlı etkinlik kapsamında Şamdan eğlencesini bir günlüğüne Bodrum’a taşıyacak.

Haberin Devamı

 İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol mekanlarından Etiler Şamdan’ın mülk sahibi Seda Sayan, kirasını alamadığı gerekçesiyle tahliye kararı çıkarmıştı.
Tahliye kararından kısa süre önce hastaneye kaldırılan işletmeci Mehmet Tuna’ya Sezen Aksu’nun sahip çıktığını, ünlü işletmeciye Şamdan’ı Kanlıca’daki yalısına taşımayı önerdiğini yazmıştım.
Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ndeki tedavisi sırasında ziyaret ettiğim Mehmet Tuna, sağlığına kavuştu ve
işbaşı yaptı. Tuna, bu hafta sonu Bodrum-Kaplankaya’da düzenlenen “Your Weekend” adlı
etkinliğe katılanlara bugün Etiler Şamdan eğlencesi yaşatacak.

REFERANSLI EĞLENCE

Katılımcıların birbirlerinin referansıyla davet edildiği, dün Ajda Pekkan konseriyle başlayan “Your Weekend” etkinliğinde bu akşam da Kenan Doğulu sahneye çıkacak.
Yoga, kişisel gelişim ve sanatsal aktivitelerin de yapıldığı etkinlikten elde edilen gelirin bir kısmı Türk Kalp Vakfı’na bağışlanacak. 

Haberin Devamı

Halikarnas veda etti

Açıldığı günden itibaren kapısında hep kuyruklar olan ve Bodrum’un simgesi haline gelen Halikarnas The Club’dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Gece kulübü, eğlence hayatına veda etti. 38 yıldır Türk turizmine hizmet veren Halikarnas markasının yaratıcısı Süleyman Demir, “Bu bir veda değil, yeni bir başlangıç” diyerek marka için Dubai, Hindistan ve Miami gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Anneler taç taktı

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü anneleri, Arçelik’in Anneler Günü etkinliğinde bir araya geldi. “Arçelik Mucize Lezzetler” etkinliği kapsamında USLA Akademi’de mutfağa giren anneler, taç takıp ıspanak, kinoa ve jumbo karidesli enginar hazırladı. Katılımcılar, yemeklerini birbirleriyle de paylaşarak keyifli anlar yaşadı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları