BODRUM’DA AILE SAADETI

Serdar Bilgili ve Amelie Latournald, Bodrum’da çocuklarıyla görüntülendi. Çiftin tekne keyfine yakın arkadaşları Nev de eşlik etti.

Haberin Devamı

Serdar Bilgili, sevgilisi Fransız model Amelie Latournald ve oğlu Ali ile Bodrum’da tekne tatili yapıyor. Aile, önceki gün Yalıkavak Marina’da görüntülendi. Çift, gün boyunca teknede güneşlendi. Bilgili’nin arkadaşı Nev de onlara eşlik etti. Keyifli gün, Nev’in seslendirdiği şarkılarla renklendi. Nev, daha önce de Bilgili ve Latournald için gitar çalarken görüntülenmişti.


Podolski geldi

Arsenal’in yıldız oyuncusu Lukas Podolski, tatil için Bodrum’a geldi. Eşi ve oğluyla Kuum Otel’de konaklayan Alman futbolcu, kendisini tanıyan ve fotoğraf çektirmek isteyen tatilcileri kırmadı. Podolski, fotoğraflarını kendi Instagram hesabında da paylaştı.


Vendetta zamanı

Dünyaca ünlü Fransız DJ David Vendetta, geçtiğimiz cuma gecesi Çeşme Babylon’da performans sergiledi. “Tonight It’s Your Time” etkinliği kapsamında DJ setinin başına geçen Vendetta, çaldığı şarkılarla müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı.

Haberin Devamı


6 kilo verdim

Atletico Madrid’in Türk yıldızı Arda Turan, Soma yararına Galatasaray’la oynayacakları maç öncesinde soluğu Çeşme’de aldı. Zayıfladığı gözlenen milli futbolcu, 6 kilo verdiğini söyledi.


Redd’den yaz konseri

Trump Alışveriş Merkezi’nin terasında yer alan Trump Cadde’nin ev sahipliği yaptığı “Yaz Konserleri”nde bu hafta Redd sahneye çıktı. Grup, 2 saat süren konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Yazarın Tüm Yazıları