Bayram yolcuları

9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen pek çok ünlü isim, İstanbul dışına çıktı. Tatilcilerin büyük bölümü, Ege sahillerini ve yurtdışını tercih etti. İşte Atatürk Havalimanı’ndan bayram manzaraları...

Haberin Devamı

İstikamet Bodrum

Bahar-Ozan Şer, çocuklarıyla birlikte Bodrum’a uçtu.


Yalıkavak müdavimleri

Begüm ve Kaan Kasacı da bayram tatilini fırsat bilip soluğu müdavimi oldukları Bodrum’da aldı. Çift, kızları Belen ve Beliz’le Yalıkavak’taki evlerinin yolunu tuttu.


Uçuş hazırlığı
Bodrum’a uçan Aslı Şen, yolculuk öncesi objektife yansıdı.


Tercihi Dalaman

Tatil için Ege kıyılarını tercih edenlerden biri de Caroline Koç oldu. Ünlü işkadını, Dalaman’a gitti.


Eşine koştu

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir, bir süre önce lenf kanseri tedavisi için Amerika’ya gitmişti. Nihat Özdemir de önceki gün eşinin yanına gitmek için Houston’a uçtu.


Haberin Devamı

Tatil zamanı
Ronit Gülcan ve Cem Hakko da önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.


Rahat tatilci

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Bettina Machler, tek başına çıktığı yolculukta rahat kıyafetiyle dikkat çekti.


Çocuklarla İtalya’ya

Modacı Tuvana Büyükçınar, eşi Selim Demir ve çocuklarıyla birlikte İtalya’ya uçtu.


İş seyahati

Hüsnü Güreli, eşi Asuman Güreli’yle poz verirken “Tatil yapamıyoruz çocuklar, işimizin başındayız. Bu gidiş de iş için” dedi.


Tatile gitmiyorum
Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da tatile zamanı olmadığını söyledi: “Tatile gitmiyorum, bir-iki günlük işim var, İstanbul’a döneceğim.”


Yaza veda partisi

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Meltem-Namık Demircioğlu çifti, önceki akşam Bodrum-Türkbükü’nde bulunan Pitahaya Restoran’da ‘yaza veda’ partisi verdi. 65 kişinin katıldığı davet, kokteylle başladı. Daha sonra yemek için mekânın iç kısmına geçen konuklar, özel olarak hazırlanan mönüyü tadarken Tuğba-Deha ikilisinin müzikleriyle keyifli vakit geçirdi.

Sevda sesleri

Haberin Devamı

“İstanbul Nefes Alıyor” sloganıyla, Doğuş Grubu’nun ana sponsorluğunda yapılan 4. Uluslararası İstanbul Klarnet Festivali’nde önceki akşam Yunan müziğinin duayeni George Dalaras ve klarnet virtüözü Serkan Çağrı ‘Sevda Sesleri’ isimli bir konser verdi. Cemal Reşit Rey’de gerçekleştirilen konseri 2 bine yakın kişi izledi. Konseri izlemeye Ege, Metin Uca, Linet, Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve eşi Ayşe Özgür Köroğlu geldi.

Sporcu Melekler kürek çekti

Kansersiz Yaşam Derneği’nin “Sporcu Melekler” projesi kapsamında İstanbul-Haliç’te düzenlediği Dragon Festivali’ne ünlü isimler katıldı. Aralarında Barış Arduç ve Özge Özpirinçci’nin de bulunduğu destekçiler, yapılan yarışlarda kürek çekti. ‘Sporcu Melekler’, yarışın ardından minik kanser hastalarıyla bir araya geldi.


Yazarın Tüm Yazıları