Başkan’ın adamları

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’yi ziyaret etti. İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter’ın eşi Ramadan Çaysever’le tanışan Biden, yemek yediği Ulus’taki Sunset’in şeflerine teşekkür mektubu da yazdı.

Haberin Devamı

Başkan’ın adamları

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’deydi. Ailesiyle birlikte geldiği İstanbul’u gezen Bien, Kapalıçarşı’da alışveriş yapıp Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset Grill&Bar’da yemek yedi. Mutfak direktöru Fabrice Canelle ve şef Hiroki Takemura’nin hazırladığı yemeklerin tadına bakan Biden, Sunset’in hatıra defterine görüşlerini yazıp altına imzasını atarak teşekkür etti.

Başkan’ın adamları

Hatıra defterine “Biden ailesi adına teşekkür ederim. Bu manzaradan daha iyi olan tek şey yemek ve muhteşem konukseverlikti” diye yazan Biden, Sunset’in dünyaca ünlü şefleri Fabrice Canelle ve Hiroki Takemura ile salon müdürü Gazi Akyol’la hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Haberin Devamı

Başkan’ın adamları

Eşcinsel hakları
Joe Biden, İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter’ın 20 Aralık 2014’te ABD Dışişleri Bakanlığı’nın izniyle Kaliforniya’da evlendiği Ramadan Çaysever ile tanıştı. Ramadan Çaysever sosyal medya hesabında Joe Biden’la Davos’ta yaptığı eşcinsel hakları LGBT içerikli konuşması hakkında sohbet ettiklerini yazdı.

Başkan’ın adamları

Sunset Grill&Bar’ın sahibi Barış Tansever, Joe Biden’e özel olarak üretilen ve Burhan Doğançay’ın 1978’de yaptığı Truva Atı eseri bezeli tabak hediye ettiklerini söyledi.


Önce dövme sonra imza 

Başkan’ın adamları

Suadiye’deki Madame Margot’ta düzenlendiği kına gecesinde giydiği 100 kiloluk elbiseyle çok konuşulan Süreyya Yalçın, Antakyalı işadamı Ozan Baran ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi. Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törene, iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri katıldı. Düğünde çiftin nikâh şahitleri arasında yer alan Orhan Gencebay, evlenme cüzdanını alkışlar eşliğinde Süreyya Yalçın’a verdi. 

Haberin Devamı

Başkan’ın adamları

BU KEZ 100 METRE KUMAŞ

Kına gecesinde 100 kiloluk taşlı Sultan Gelinliği adlı elbise giyen Süreyya Yalçın, düğününde Ertan Kayıtkent imzalı gelinliği ile poz verdi. 100 metrelik Fransız güpüründen yapılan gelinliğinin duvağını 10 metrelik swarovski taşlı pırıltılar süsledi. 
Annesi Ülkü Yalçın’la poz verip kayınvalidesi Baysan Baran ile karşılıklı dans eden Süreyya Yalçın’ın sırtındaki ‘Ozan’ yazılı dövme dikkat çekti. Düğün geç saatlere kadar sürdü.

 


Çocuklarıyla nikâh pozu verdiler

Başkan’ın adamları

Ünlü avukat Kezban Hatemi ile Hüseyin Hatemi, oğulları Ali Hatemi’yi Zeynep Yüksek’le aşk yaşadığı ve eşi Aslı Çelik Hatemi’den boşanmak istediği için evlatlıktan reddetmişti. Ali Hatemi üç yıldır birlikte olduğu ve 6 aylık Kerem isimli bir oğulları olan Zeynep Yüksek’le geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı’ndaki Park Hayat Otel’de evlendi. Şahitliklerini Murat Aksu, Leyla Söğütlügil, Cahit Günel, Tayga Ak, Olgaç Aycan ve Müge Onan’ın yaptığı çift, nikâh sonrası oğulları ile poz verdi. Ali Hatemi nikâha gelmeyen annesi Kezban Hatemi’yi düğüne beklediklerini söyledi. 

 

Haberin Devamı


Sanat ve moda Galata’da buluştu

Sanatçı Süleyman Saim Tekcan, İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nin seçkin koleksiyonunu Galata Müellif Sokak’taki Kameleon’da sergilemeye başladı. Daha önce Çıfıt Çarşısı gibi birçok marka ile Tünel Geçidi’nde hizmet veren işletmeci Hacer Sayman’ın ev sahipliği yaptığı Kameleon&IMOGA adlı sergi sanatseverleri buluşturdu.
Kafe ve sanat galerisinden oluşan Kameleon’da genç tasarımcıların ürünleri de sergileniyor.


Sarayda 25. yıl kutlaması

Tarihi 17. yüzyıla dayanan Osmanlı İmparatorluğu’na ait Çırağan Sarayı, Kempinski Hotels yönetimdeki 25. yılını kutladı. Dünya yıldızlarına ev sahipliği yapan Avrupa’nın en büyük süitlerinden biri Sultan Süit’te gerçekleşen kutlama iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü Ralph Radtke ev sahipliği yaptığı kutlamaya davet ettiği her bir misafiri adına DenizTemiz Derneği/TURMEPA’ya  bağış yaparak denizlerimizin mavi kalmasına büyük katkı sağladı. 

Haberin Devamı


Abdi, Cento Per Cento’da

Abdi Bar, Nişantaşı’ndaki Cento Per Cento’nun içinde açıldı. Abdi Bar’ın sahibi Gökhan Osgay, Cento Per Cento’nun sahibi Varol Kaynar ile işbirliğine gittiklerini ve Nişantaşı’na yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları