BAŞBAKAN’LA SELFIE

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu, geçen hafta sonu katıldığı davette Avusturya Başbakanı Werner Faymann ile selfie yaptı.

Haberin Devamı

Avusturya Başbakanı Werner Faymann’in Viyana’da düzenlediği ‘Yaz Daveti’nin yıldızı Türk modacı Atıl Kutoğlu oldu. Geçen hafta sonu Gartenhotel Altmannsdorf’ta yapılan davete Avusturya’nın iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra meslek yaşamına başladığı Avusturya’dan devlet onur nişanı alan Kutoğlu da katıldı. Avrupa Jet-Set’inin yanı sıra First Lady Martina Faymann’ı da giydiren Atıl Kutoğlu, Başbakan’la sohbet edip Faymann çiftiyle ‘selfie’ hatırası çektirdi. Bu anı görüntüleyen Avusturya gazeteleri Kutoğlu ve Başbakan’la eşinin fotoğrafını ertesi gün sayfalarına taşıdı.

Pegasusdenizde

Bu yıl 8’inci kez gerçekleşen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Şampiyonanın ana sponsoru Pegasus Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yarışları izlemek için denize açıldı. Sabancı dereceye girenlere ödüllerini de verdi.

Haberin Devamı

Mesafeli ilişki

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Sinan Dereli, eşi Gülgün Sazak’tan boşandıktan sonra Bettina Machler ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinde iki yılı geride bırakan sevgililer, geçen hafta sonu Çeşme’de görüntülendi. Celal-Şebnem Çapa çiftiyle Alaçatı Hacı Memiş Mahallesi’nde el ele yürüyüş yapan Dereli ile Machler, gazetecileri görünce aradaki mesafeyi açtı.

Yazarın Tüm Yazıları