Baran Süzer’in Private İstanbul’u

Baran Süzer, hafta sonu Ritz-Carlton’daki penthouse dairesinde parti verdi. Dünyaca ünlü DJ Roger Sanchez’in performans sergilediği eğlencenin baş misafiri, İsrailli top model Bar Refaeli oldu.

Haberin Devamı

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da iş ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Şu sıralar New York’ta aldığı arsa üzerinde otel ve rezidans inşaatı yapan Süzer, geçtiğimiz hafta sonu Ritz-Carlton Otel’in en üstü katındaki penthouse dairesinde ev partisi verdi. Her yıl düzenlediği eğlencelerle dünyaca ünlü isimlere Türkiye’de ev sahipliği yapan Baran Süzer, bu kez Bar Refaeli’yi ağırladı.
Türk kahvelerinin ikram edildiği, kahve fallarının bakıldığı eğlenceye bir dönem Baran Süzer’le aşk yaşayan, Charlie Chaplin’in torunu Kiera Chaplin de katıldı.
Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez’in müzikleriyle renk kattığı “Private İstanbul” adlı partinin konukları arasında ayrıca Alican Ulusoy, Murat Özyeğin, Sezai Taşkent ve Ali Ramazanoğlu ile İstanbul’daki Amerikan, İngiliz ve Fransız konsolosları da vardı.

Yazarın Tüm Yazıları