Atıl Kutoğlu’na Prenses model

Habsburg hanedanı mensubu Prenses Camilla von Habsburg, Atıl Kutoğlu için modellik yaptı.

Haberin Devamı

Avusturya Prensesi Camilla von Habsburg, Atıl Kutoğlu’nun yeni koleksiyonunun tanıtımı için İstanbul’a gelip objektif karşısına geçti. 10Karaköy Otel’de yapılan çekimlerde fotoğrafçı Lara Sayılgan’a poz veren Prenses Camilla von Habsburg, “Atıl Kutoğlu’nun hayranıyım ve kendisiyle arkadaş olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Zamanının büyük bölümünü yardım dernekleri ve projeleriyle geçiren Prenses, Türkiye’yi Atıl Kutoğlu sayesinde tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi.

Prenses Camilla von Habsburg’un Hello Dergisi’nde yayınlanacak olan fotoğraflarında Atıl Kutoğlu’nun kreasyonlarına Gilan’ın mücevherleri eşlik etti.

Çorlu’ya çocuk evi

Türkiye’de birçok şehirde çocuk evi açan ve yetiştirme yurdundaki yaşam koşullarının iyileştirilmesine katkıda bulunan MİKA-DER’in 26’ncı Çocuk Evi, Çorlu’da hizmete girdi. 8-12 yaş aralığında altı kız çocuğunun yaşayacağı ‘Ayten Çebi Kiraz Çocuk Evi’ hafta sonu törenle açıldı. Mika-Der Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan, katkılarından dolayı Ayten Çebi’ye, “Bu evle çocuklarımıza yarınlarına daha iyi hazırlanma şansı verdiniz” diyerek teşekkür etti.

Kanka pozu

Haberin Devamı

Ahmet Bayer, önceki gün Engelsiz Yaşam Vakfı’nın WOW Hotel’deki ‘Yılın En İyileri’ ödül törenine katıldı. Bayer, törene birlikte katıldığı kadın arkadaşını soran gazetecilere, “Herkesle sevgili yazıyorsunuz. Hanımefendi, sevgilim değil kankam” yanıtını verdi.

Hublot futbolu seviyor

Manchester United, Bayern Münih, Juventus takımlarıyla yaptığı anlaşmalarla adından söz ettiren Hublot, her ülkede sadece bir futbol takımı anlaşması kuralını Türkiye için bozdu. Ülkemizin üç büyük spor kulübüyle anlaşan D Saat ve Mücevherat, Hublot’nun Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları için tasarladığı özel saatleri La Petite Maison’un terasında tanıttı.

Yeşilköy’de et evi

Bodrum’daki Kum Bahçe Balıkçısı’nın sahibi Sabri Beyhan, balıkçılarıyla ünlü Yeşilköy Marina’daki Shah-İnn Hotel’in altında et lokantası açtı. Et ürünlerinin yanı sıra özel bir şarap kavı da olan Dallas Steak House iş, sanat spor ve siyaset dünyasından ünlülerin adresi olmuş bile.

Yazarın Tüm Yazıları