Aşklarını Instagram’da ilan ettiler

Modacı Ayla Dümer’in kızı Müge Dümer ile armatör Selim Yerebakan, yeni bir aşka yelken açtı. İlişkileri bir süredir kulaktan kulağa dolaşan sevgililer, Instagrama’a yükledikleri fotoğraflarla aşklarını ilan etti.

Haberin Devamı

Müge Dümer, 12 yıl evli kaldığı işadamı Ercan Canmutlu’dan geçtiğimiz aylarda gizlice boşanmıştı. Canmutlu’nun işleri bozulduğu için Dümer’le formalite gereği boşandığı öne sürülmüştü, ancak bir süre sonra genç kadın Selim Yerebakan’la aşk yaşamaya başladı. Sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Levent’teki İş Kuleleri’nde hizmet veren Agency’de gördüm. Arkadaşlarıyla beraber dans edip şarkılar söyleyen çift, gazeteciler kendilerini görüntülemeden önce çektikleri fotoğrafları Instagram’daki hesaplarında paylaştı. Aşklarını sosyal medya üzerinden ilan eden sevgililere mutluluklar dilerim.

Aile boyu tanıtım

Boyner Holding’in patronu Cem Boyner, ikiz kızları Elif ve Ayşe ile Emine Boyner’in anneleri Bilgün Sazak’tan boşandıktan sonra Ümit Boyner’le evlenmişti. Ayrılığın ardından zaman zaman bir araya gelen Cem Boyner ve Bilgün Sazak, medeni ilişkileriyle herkese örnek oldu. Sazak, son olarak aksesuvar markası B Point’in yeni koleksiyonunun tanıtımı için Cem Boyner’in sahibi olduğu, Ankara’daki Beymen Kavaklıdere’yi tercih etti. Tanıtımda Emine Boyner seramik tasarımlarını, Elif Boyner de dijital videolarını sergiledi. Ayşe Boyner ise DJ kabinine geçerek müzik yaptı.

Haberin Devamı

EXPRESS eğlence

Yazın Yalıkavak’taki Palmarina’da hizmet veren Agency, Levent İş Kuleleri’ndeki adresinde lezzetli yemekleri ve eğlencesiyle adından söz ettiriyor. Barbaros Büyükkan ve Kürşat Başar’ın sahne aldığı Agency’de geçtiğimiz hafta sonu İzmir Express Orkestrası performans sergiledi. İzmir Express, yerli ve yabancı şarkılarıyla eğlenceli bir gece yaşattı. Agency’nin mönüsünü yenileyen Şef Yavuz Toktaş’ın hazırladığı lezzetler arasında kağıtta levreği tavsiye ederim.

Bir elinde ayna

Harvey Nichols, dünyaca ünlü moda markalarının 2014-15 sonbahar-kış abiye koleksiyonlarını Kanyon’daki mağazasında tanıttı. Elie Saab, Carolina Herrera, Zac Posen, Tom Ford, Balmain ve Alberta Ferretti’nin yeni koleksiyonları, beğeni topladı. Demet Sabancı Çetindoğan, ev sahipliğini üstlendiği davette elinde ayna ve başında şapkayla mankenler gibi poz verirken, Arzu Sabancı da bol bol fotoğraf çekti.

Yazarın Tüm Yazıları