Anneler Günü kutlu olsun

Bu pazar kutlanacak Anneler Günü nedeniyle önceki gün İstanbul’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok marka, anne sevgisinden ilham alarak özel tasarımlar hazırladı.

Haberin Devamı

Pandora’nın kutusu açıldı

Dünyaca ünlü mücevher markası Pandora, “Bizim gibi Benzersiz” sloganı ile hazırladığı yeni koleksiyonuyla tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Marka, anne sevgisinden aldığı ilhamla tasarlanan 2016 Anneler Günü Koleksiyonu’nu Bebek’teki Happily Ever After’da tanıttı. Pandora Türkiye Pazarlama Müdürü Güliz Kocabalkan ve Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliği yaptığı tanıtım, aralarında Feryal Gülman, Pınar Sabancı, İpek Açar, Deniz Akkaya ve Deniz Berdan’ın da olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü annelerini buluşturdu.

Anneler Günü  kutlu olsunFatma’nın Eli annelere değdi

Fatma’nın Eli motifli Rez Bag’in yaratıcısı Mehry Mu’nun Anneler Günü için hazırladığı Come to Mama adlı özel koleksiyon Beymen Zorlu Center’da tanıtıldı. Mehry Mu’nun kurucusu ve tasarımcısı Güneş Mutlu Mavituncalılar’ın hazırladığı koleksiyonda yer alan “Mamma Mia”, “Super Mom”, “Mama Knows Best” gibi cümlelerin yer aldığı çanta tasarımları büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Anneler Günü  kutlu olsun

Çay saatinde güzellik

Kozmetik mağaza zinciri Douglas, Türkiye’deki 10’uncu yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Önceki gün de Ashley Joy markasının yaratıcısı Aslı Şen, Kanyon’daki Douglas’ta BeauTea Time adlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İş, sanat ve moda dünyasının güzelliğine düşkün isimlerini buluşturan etkinlikte Aslı Şen, Ashley Joy saç bakım ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Anneler Günü  kutlu olsun

İstanbul’a Gel Benim Dünyam Ol

Geçtiğimiz hafta Mini Cooper ve Jaguar’ın ilk SUV modeli F-Pace’i otomobil tutkunları ile buluşturan Kosifler Otomotiv, önceki gün de İngiliz ressam Ned Pamphilon’un sergisine ev sahipliği yaptı.

Anneler Günü  kutlu olsun

Kosifler Otomotiv’in Bağdat Caddesi’ndeki showroom’unda gerçekleşen sergi sanatseverleri buluşturdu. Ned Pamphilon’un “İstanbul’a Gel Benim Dünyam Ol” adlı eserleri beğenildi.

Haberin Devamı

Anneler Günü  kutlu olsun

Ned Pamphilon, Kosifler Oto’nun 30’uncu yılı anısına özel BMW temalı bir resim yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları