Anadolu’nun renkleri Paris’te

Beyhan Bağış, Anadolu renklerini taşıyan markası Anatoli’nin ürünlerini Paris’te düzenlenen Maison&Objet Fuarı’nda sergiledi.

Haberin Devamı

Paris’te düzenlenen Maison&Objet Fuarı, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü tasarımcılara ev sahipliği yaptı. Trendleri belirleyen, aralarında Moschino’nun sahibi Paolo Moschino’nun da olduğu isimlerin tasarımlarını sergilediği fuarda Türkiye’den katılan Anatoli markası da büyük ilgi gördü.
Beyhan Bağış’ın sahibi olduğu Anatoli, Anadolu’nun farklı renklerini günümüze taşıyan el yapımı ürünleriyle fuarın yıldızı oldu. Elegant Hall’da, Anatoli ile aynı yerde tasarımlarını sergileyen Paolo Moschino, markanın kreatif direktörü Beyhan Bağış’ı tebrik edip ürünleri için “Çok güzel” yorumunu yaptı.

Anadolu’nun renkleri Paris’te

Yeniköy’ün yenisi

Haberin Devamı

Adnan Şimşek, Yeniköy’de Nanny adlı bir mekan açtı. Adını 1700’lerde Jamaika’da 800 köleyi özgürleştiren Nanny’den alan ve onun dev portresine de ev sahipliği yapan mekanda Londra’daki Cordon Bleu’dan mezun şef İzem Armağan’ın hazırladığı kahveleri özel kek, pasta ve sandviçler eşliğinde tadabilirsiniz.

Anadolu’nun renkleri Paris’te

Hayat devam ediyor mu?

Ünlü isimlerin “Sen sen ol, hayatına sahip çık, eve kapanma” mesajları verdikleri kampanyayı destekleyenlerden biri de bendim.
Ancak Reina’daki terör olayının üzerinden çok geçmeden Ulus 29’da silahlar patladı ve Seren Serengil’in eski eşi Musa Aytun saldırıya uğradı.
Bunun üzerine “Terör saldırısı değilmiş, ayağa kurşun sıkılmış, rahatlayalım mı yani” diyerek yetersiz güvenlik önlemlerine dikkat çekmek istemiştim.
Bu kez de önceki gün Big Chefs’in Anadoluhisarı’ndaki şubesinde hesaplaşma yaşandı!
Yeme, içme ve eğlence mekanlarına dileyen herkesin beline silahını takıp elini kolunu sallayarak girebildiği sürece, “Hayatına sahip çık, eve kapanma” demenin bir anlamı yok.
Bunu diyenlerin önce güvenlik önlemlerini artırması gerekiyor!

Anadolu’nun renkleri Paris’te

Yazarın Tüm Yazıları