Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Ünlü reklamcı Alinur Velidedoğlu’yla sekiz yıllık evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Enci Teker, teselliyi yabancı sevgilide buldu. Teker, Amerikalı sevgilisi Frank Roccogrande ile ilk kez ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süzer Holding’in patronu Mustafa Süzer’in moda tasarımcısı olan yeğeni Enci Teker, 2007’de sürpriz bir şekilde reklamcı Alinur Velidedeoğlu ile evlenmişti. Yılın yarısını New York’ta diğer yarısını da İstanbul’da geçiren çiftin sekiz yıllık evlilikleri geçtiğimiz yıl tek celsede bitti.

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Alinur Velidedeoğlu’nun kendisini genç kızlarla aldattığı gerekçesiyle dava açan Teker, boşanma sonrası teselliyi yabancı sevgilide bulmuştu.

Enci Teker, kuzeni Baran Süzer’in tanıştırdığını söylediği Frank Roccogrande ile önceki gün ilk kez görüntülendi. Yeni boşandığı için gözlerden uzak kalmayı tercih eden Enci Teker, Amerikalı sevgilisiyle objektiflere poz verirken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Haberin Devamı

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Teker, “Hayatımda çok değer verdiğim, benim için çok özel ve beni çok iyi anlayan birisi var. Bence ilişki eşittir mutluluk olmalıdır. Ben de Frank Roccogrande ile bunu yaşıyorum” dedi.

 

İstanbul Cup başladı

Dünyaca ünlü tenisçilere ev sahipliği yapan TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ın açılışı Four Seasons Hotel Istanbul’da gerçekleştirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un açılış konuşmasını yaptığı tören, ünlü isimleri buluşturdu.

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Geceye Ajda Pekkan ve Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası şarkıları ile renk kattı. Şef Behzat Gerçeker, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta kendisinin de yarışacağını söyledi.

 

Hülya Cup’a sponsor oldu

Hülya Avşar’ın adını taşıyan tenis turnuvasının 19’uncusu TED Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Tanfer Klinik ana sponsorluğunda yapılan Hülya Cup Senyör Tenis Turnuvası, geçtiğimiz hafta sonu ödül töreniyle sona erdi.

Haberin Devamı

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Turnuvanın kazananları ödüllerini Hülya Avşar, TED Yönetim Kurulu Üyesi Işık Tok, Tanfer Klinik Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat Tanfer ve CEO’su Seycan Tanfer’in ellerinden aldı. Turnuvadan elde edilen gelirle birçok genç sporcuya burs imkanı sağlandı.

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Elektronik müzik ve dans

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Energy Drink, dünyaca ünlü DJ’leri İstanbul’un sevilen kulüplerine getiriyor. Klein ve Burn Energy Drink işbirliğiyle açılan, şehrin yeni gözdesi Flamme bu gece Tech House DJ ikilisi Pleasurekraft’i ağırlayacak. 

Amerikalı sevgili ortaya çıktı

Son perde

Selen Servi, söz ve müziği Adnan Ergil’in imzasını taşıyan “Son Perde” adlı şarkısına video klip çekti. Yönetmenliğini Esra Başıbüyük’ün üstlendiği klip, YouTube üzerinden dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Amerikalı sevgili ortaya çıktı


80’lere yolculuk

Yazar Işıl Şenol’un ikinci kitabı “Kırık Nota” okuyucuyla buluştu. Kitap, 80’li yıllarda ülkesinde ayrılmak zorunda kalmış ve ardından dünya çapında ün kazanmış bir piyanistin yaşadıklarını genç, dürüst, yetenekli ve hevesli bir gazetecinin gözünden anlatıyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları