Alzheimer hastaları yararına alışveriş

İş, sanat ve moda dünyasının hayırsever isimleri, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve hastalarla yakınlarına destek olmak amacıyla Sait Halim Paşa Yalısı’nda “Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği” düzenledi.

Haberin Devamı

 Türkiye’nin prestijli markaları, Alzheimer Vakfı yararına düzenlenen Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği’nde bir araya geldi. Lux Resort’un sponsorluğunda Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen kermeste Hülya Avşar’ın yanı sıra Helin Avşar ve Emel Yıldırım’ın da aralarında olduğu tanınmış isimler, açtıkları stantlarda kendi markalarının ürünlerini sattı.
Alzheimer Vakfı Başkanı Prof. Dr. Engin Eker, organizasyonun ev sahipliğini üstlenen Mahbube Gürkan ve Mehmet Köymen’e teşekkür etti.
Alzheimer Vakfı Üyesi Zafer Kozanoğlu da katkılarından dolayı Lux Resort & Residance Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Muratcan Akdoğan’a plaket verdi.

Hadi yemeğe

Bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 8 Mayıs’ta sona erecek olan gastronomi festivali Restoran Haftası, “Hadi yemeğe!” sloganıyla İstanbulluları yemeğe davet ediyor. Thanx Co.’nun kurucu ortağı ve iç mimar Zeynep Ilıcalı ile Melda Aksu, festival kapsamında önceki gün Kanyon’daki Harvey Nichols Home’da bahar sofrası kurdu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimleri, Thanx Co. ürünleriyle hazırlanan sofrayı ilgiyle inceledi. Escale Restoran’ın şefi Fatih Göktaş’ın hazırladığı menü de beğeni topladı.

No 1903

Haberin Devamı

Etiler’deki No 1903, önceki gün “İlkbahara merhaba” daveti verdi. Mekanın işletmecisi Doğu Fırtına ve Sabanur Balbal’ın ev sahipliği yaptığı davet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Taze ve organik ürünlerin servis edildiği mekanda eğlence müzik eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Nikâhı Topbaş kıydı

Ünlülerin kuaförü Özcan Tekcan’ın kızı Ezgi Tekcan, bir süredir beraber olduğu Eren Karahasan’la Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus İstanbul Otel’de evlendi. Nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı çiftin şahitliklerini ise Yıldırım Demirören ile Cemal Kalyoncu yaptı. Düğüne futbol dünyasından Tuncay Şanlı, İbrahim Toraman, Tugay Kerimoğlu, Volkan Şen ve Volkan Babacan da katıldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları