Alessandra etiketledi

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, özel hayatıyla artık yurtdışında da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

New York’ta aldığı arsa üzerinde yaptığı otel ve rezidans inşaatı nedeniyle yılın yarısını Amerika’da geçiren Baran Süzer, geçtiğimiz aylarda Ritz-Carlton Otel’in en üst katındaki penthouse dairesinde verdiği partide dünyaca ünlü top model Bar Refaeli’yi ağırlamıştı.

Daha sonra Roma’da İspanyol model ve oyuncu Laura Barriales ile alışveriş yaparken görüntülenen, Gossip adlı internet sitesinin de ‘Gizemli Adam’ lakabını taktığı Süzer, tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi.
Süzer, geçtiğimiz hafta sonu dünyaca ünlü Brezilyalı manken Alessandra Ambrosio ve eşi Jamie Mazur ile birlikte Yunanistan’ın eğlenceleriyle ünlü adası Mykonos’ta tatil yaptı.
Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Ambrosio, birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Ünlü manken o karede Baran Süzer’i etiketleyince, ‘Gizemli Adam’ın takipçi sayısı da birden arttı.

Haberin Devamı

Hermes’in davetlisi

Fransa’nın dünyaca ünlü moda markası Hermes, geçtiğimiz yıl Cote d’Azur’daki Château de Crémat’da bir etkinlik düzenlemiş ve Türkiye’den de Gül Ergi’yi davet etmişti. İş dünyasının patronlarının özel koleksiyonları için sanat danışmanlığı yapan Ergi, bu yıl da Cote d’Azur’daki Hermes’lerin sahibi Christiane Sauwan’ın davetlisi olarak Nice’teki Observatoire’de düzenlenen etkinliğe katılmış. Fransa’nın en popüler şehirlerinden Nice’te evi de olan Ergi, Hermes’in en iyi müşterisi olan 75 çiftin katıldığı davette Türkiye’yi temsil etmiş...

Madison Avenue’den Abdi İpekçi’ye

2001 yılından bu yana modanın kalbi Nişantaşı’nda hizmet veren ve kişiye özel dikim yapan erkek giyim markası Taji, geçtiğimiz yıl Abdi İpekçi Caddesi’nde bir şube açmıştı. Taji’nin yaratıcısı Taci Şeker, şubeyi aynı caddede daha büyük bir mağazaya taşıdı. New York’un en ünlü caddesi Madison Avenue’de de mağazası bulunan Şeker, 350 metrekarelik bu yeni mağazanın alt katını hazır ürünlere ayırmış, üst katta ise VIP hizmet verilecekmiş.

Yazarın Tüm Yazıları