Ajda salıyı salladı

Açıldığı günden beri dünyaca ünlü müzikal ve sanatçılara ev sahipliği yapan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her salı akşamı ayrı bir sanatçının konser vereceği, “Vestel Gururla Yerli Konserler” serisine Ajda Pekkan ile başladı.

Haberin Devamı

Ajda salıyı salladıÖğretmenler Günü’nü de kutlayan Ajda Pekkan, sahneden tüm öğretmenlere saygılar sunduğunu dile getirerek “Bu akşam hep beraber eğlenelim” dedi.

Süper star Ajda Pekkan, geçmişten bugüne en beğenilen şarkılarını seslendirdiği konseri ile önceki gün İstanbullulara müzik ziyafeti çekti.

Ajda salıyı salladı
Ajda Pekkan’la kuliste bir araya geldim

Şarkılarının yanı sıra müthiş bir koreografi ve görkemli ışık şöleni eşliğinde, Zorlu PSM’nin ana tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran Pekkan, “Hoşgör Sen”, “Eğlen Güzelim”, “Ya Sonra”, “Yakar Geçerim”, “Arada Sırada” ve “Resim” gibi sevilen şarkılarını söyledi.

Haberin Devamı

Ajda salıyı salladı

Berrin- Olgun Zorlu, Arzu Sabancı, Demet Sabancı, Nebahat Çehre ve Semiramis Pekkan gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Ajda Pekkan’ın şarkılar eşliğinde dans edip sahne önünde fotoğraf çekti.


Ajda salıyı salladı

Dağdan indi şehre

Dünyaca ünlü spor giyim markası Columbia, 63 ülkede başlayan “Tested Tough” adlı reklam kampanyasının Türkiye tanıtımını Karaköy Mitte’de gerçekleştirdi.

Ajda salıyı salladı

Gözalan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Gözalan ve eşi Nazlı Gözalan’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Columbia’nın üstün performans ürünü olan Titanium koleksiyonu da tanıtıldı. Feryal Gülman, Ayşe Kucuroğlu, Tanem Sivar ve Özlem Kaymaz’ın da aralarında olduğu isimler Columbia’nın outdoor ve şehir yaşamına adapte edilen üstün teknolojili ürünlerini inceleyip objektiflere poz verdi.

Ajda salıyı salladı

Moda sohbetleri

Geçtiğimiz ay Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete giren ve Türk modasına yön veren 36 tasarımcının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia Gate’de “Moda Sohbetleri” başladı. Ferhan İstanbullu’nun moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış ve Zeynep Tosun iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri ile buluşup moda ve tasarım hakkında bilgi verdi. 

Haberin Devamı

Ajda salıyı salladı

Fransız imzası

Dünyaca ünlü Fransız markalarının ürünlerinin yer aldığı Fransız Yaşam Tarzı Sergisi, İstanbul’da açıldı. Yüzyıllık geçmişi olan markaların eserleri, Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach ve Business France’ın müdürü Eric Fajolet’in ev sahipliğinde Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda iki günboyunca sergilenecek.

Ajda salıyı salladı
Arzu-Mehmet Kunt

Ajda salıyı salladı
Eric Fajolet - Muriel Domenach - Olivier Bouquet

Yazarın Tüm Yazıları