Aile boyu tanıtım

Vakko Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Elhadef, geçtiğimiz yıl Avrupa’nın en ünlü aksesuvar markası Folli Follie’yi Türkiye’ye getirmişti.

Haberin Devamı

İstinyePark ve Akasya AVM’de mağazaları olan Folli Follie’nin 2014/15 Kış sezonu koleksiyonunun tanıtımı önceki gün Bebek’teki Happily Ever After’da yapıldı. Rıfat-Marina Elhadef’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda Vakko’nun sahibi olan aile üyeleri markanın ürünleriyle gönüllü mankenlik yaptı.

KOÇ ŞIKLIĞI AKASYA’DA
Rahmi Koç’un Türkiye’ye getirdiği 200 yıllık tarihiyle Amerika’nın en eski moda markalarından olan Brooks Brothers’ın, İstanbul’daki ikinci mağazası Akasya AVM’de açıldı. Yapı Kredi Crystal kart sponsorluğunda Rahmi M. Koç ve Brooks Brothers Türkiye CEO’su Füsun Kuran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış simaları katıldı.

İstanbul’u resmedecek
İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire, Palladium Tower açılışı için Tahincioğlu Gayrimenkul’ün davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Bugüne kadar Roma, Hong Kong ve New York’u resmeden “dahi bellek” Wiltshire, bu kez İstanbul’u resmedecek. Wiltshire, 45 dakikalık helikopter turu sonrası hafızasına kazıdığı İstanbul manzarasını, Palladium AVM’deki dev tuvale resmedecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul
Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Tower’ın ekim ayında kapılarını açacak olması nedeniyle İstanbul halkına özel bir armağan vermek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

İşadamları saat ustası oldu
Lüks saat markası IWC Schaffhausen, İstanbul’da düzenlendiği IWC Saat Yapımcılığı Atölyesi’nde ünlü işadamlarını bir araya getirdi. İşadamları, IWC Saat Yapımcılığı Atölyesi’nde bir saatin nasıl yapıldığını deneyimleme imkanı buldu.

Yazarın Tüm Yazıları