2017’den önce modası geldi

Geçen hafta Türk modacıların tasarımlarını sergilediği İstanbul Fashion Week’ten sonra önceki gün de Burberry, Cam David, Soccx ve Cole Haan’ın da aralarında olduğu dünyaca ünlü markalar 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonlarıyla İstanbul’da moda rüzgarları estirdi.

Haberin Devamı

Nişantaşı’na ‘Camp’ kurdular

Ünlü Alman erkek giyim markası Camp David ile ünlü Alman kadın giyim markası Soccx İstanbul’un moda merkezi Nişantaşı’nda mağaza açtı. Şentürk Mağazacılık’ın sahibi Erhan-Aslıhan Şentürk’ün ev sahipliği yaptığı açılış, iş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Marka elçiliğini Sinem Yıldırım’ın yaptığı açılışta Camp David ve Soccx’un 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonları da tanıtıldı.
Aralarında Sitare Akdilek ve XX’in de olduğu isimler jean pantolon alarak siftah alışverişi yaptı. Mağazanın bahçesinde gerçekleşen barbekü partisiyle geç saatlere kadar süren etkinliğe, Karaköy’deki Madeo’nun da ortağı DJ Kerem Önger, müzikleriyle renk kattı.

Kişiselleştirme servisi

Eren Holding’in Türkiye Distribütörü olduğu ünlü moda markası Burberry, 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını İstinyepark’taki mağazasında tanıttı. Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Eren’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma katılan Hande Ataizi, Ahu Yağtu ve Hazar Ergüçlü’nün de aralarında olduğu isimler, Burberry kıyafet ve aksesuvarlarıyla modellik yaptı. Kısıtlı bir süre için tüm Burberry mağazalarından alınacak trençkotlarda geçerli olacak “kişiselleştirme” servisi de büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Cole Haan Türkiye’de

Ünlü ayakkabı markası Cole Haan, Türkiye’deki ilk mağazasını Kanyon’da açtı. Cole Haan’ın Uluslararası Başkan Yardımcısı Adrian Santos, Abu Issa ve Türkiye Genel Müdürü Müge Yılmaz Tahtacı’nın ev sahipliği yaptığı açılışta, yeni ayakkabı koleksiyonu da tanıtıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılışta, Mert Aslan, özel patentli yapısı sayesinde konfor ve şıklığı bir arada sunan Cole Haan ayakkabılarıyla stil önerilerinde bulunarak yeni sezon hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları