2016 sonbahar kış eğlence modası

Haberin Devamı

Karaköy’ün yıldızı

Cem Mirap’ın sahibi olduğu Bebek Lucca’nın işletmecisi Turgay Yıldız, Karaköy’de Mitte adlı bir mekân açmak için kolları sıvamıştı. Henüz inşaatı devam ederken partilerin yapıldığı Mitte, önceki gün hizmete girdi. Turgay Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı, iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri buluşturan açılışta kalabalık sokaklara taştı.

2016 sonbahar kış eğlence modası

Şifreli eğlence

Turgay Yıldız’ın rehberliğinde gezdiğim Mitte, iki bölümden oluşuyor. Büyük olan bölüm sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar hizmet verip gece bara dönüşürken, küçük olan bölüm ise gece kulübü olarak misafirlerini ağırlıyor.
Mitte’nin hem içinde hem de yan sokağında iki ayrı girişi olan küçük bölüme telefonlara gönderilen kişiye özel şifreli mesajlarla girilebiliyor. Mitte’nin bu kışın en çok konuşulan adreslerinden olacağını söyleyebilirim.

Haberin Devamı

2016 sonbahar kış eğlence modası

Kleopatra gibi güçlü kadınlar

TAGG markasının 2015-2016 sonbahar/kış koleksiyonu, Nişantaşı’ndaki Merkur Galeri’de tanıtıldı. Tasarımcı Gökay Gündoğdu, koleksiyonu hazırlarken Kleopatra’nın gücünden ve kadınsı enerjisinden ilham aldığını söyledi.

Biber Bar’a transfer oldu

Nişantaşı’ndaki Biber Bar’ın sahibi Onur Büyükalp de kış sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz yıl Billionaire Club’dan ayrılan Önder Bekensir, Biber Bar’a transfer oldu. Bekensir, eğlencenin yanı sıra lezzetli yemekleriyle de gün boyu hizmet vereceklerini söyledi.

Her gün farklı eğlence

İlk olarak Süzer Plaza’da hizmete giren ve uzun yıllar Aykut Gündüz’ün işletmeciliğinde Uludağ’da eğlencenin adresi olan Redroom, İstanbul gecelerine döndü. Uludağ Karinna Otel ve Uludağ Grand Yazıcı Otel’de hizmet veren RedRoom’un İstanbul şubesi, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açıldı.

Bu gece Frankie’de

A çıldığı günden bu yana yerli-yabancı çok sayıda müzisyenin performansına sahne olan Frankie İstanbul, bu gece de DJ Suat Ateşdağlı’yı ağırlıyor. Ateşdağlı, saat 23.00’ten itibaren DJ setinin başına geçecek, mekâna gelenlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

Elad Yifrach’in sofrası

L’Object markasının kurucusu Elad Yifrach, Beymen ve Zeynep Madra’nın sahibi olduğu Luxuria’nın davetiyle İstanbul’a geldi. Yifrach, seyahatlerinden ilham alarak tasarladığı “Alchimie de Venice” adlı koleksiyonunu Zorlu Center’daki Beymen Home’da tanıttı. Yifrach tarafından kurulan masada, gerçek meyveler kullanıldı. Davete katılan ünlüler, hem Yifrach ile fotoğraf çektirdi hem de alışveriş yaptı.

Emel’in ‘Değişim’i

Tasarımcı Emel Yıldırım, Nişantaşı’nda ‘Change by Emel Yıldırım’ adını verdiği bir mağaza açtı. 2016 sonbahar-kış koleksiyonunun da sergilendiği açılış, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Erkeksen gel

Haberin Devamı

City’s Nişantaşı, her ay ünlü bir isimle düzenlediği “Mahalle Sohbetleri” etkinliğinde önceki gün Emre Erdemoğlu’nu ağırladı. Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödül kazanan başarılı tasarımcı, Caribou Coffee’de gerçekleşen “Erkeksen Gel” adlı moda sohbetinde 2016 sonbahar-kış modası hakkında tüyolar verdi.


Yazarın Tüm Yazıları