Rezil siyaset!

Sittin senedir iktidar yüzü görmeyen ve bu gidişle bir sittin sene daha iktidara gelemeyecek olan, bizdeki sorumsuz ve kirli muhalefet yüzünden siyaset arenası tek kelime ile kokuştu.

Haberin Devamı

Malum Türkiye’miz; yaşadığı coğrafya, sahip olduğu tarih ve her daim hak ve hakikati savunması yüzünden emperyalist ülkelerin hedefi olmuştur.

Bu durum dün de böyleydi, bugün de böyledir.

Bu yüzden Türkiye’mizde dert ve belalar bitmez, biri biterse derhal yenisini ikame ederler.

Türkiye düşmanları, ileriye doğru adım atmamızı ve kalkınmamızı asla istemezler. Zira Türkiye kalkınır ve bir güç olarak varlığını sürdürürse başlarına ne geleceğini bilirler!

Tıpkı dün olduğu gibi.

Böyle bir Türkiye, mazlumların sığınağı olmakla kalmaz, zalimlerden zulümlerinin hesabını da sorar. Oysaki onlar: ‘Altta kalanın canı çıksın!’ sistemlerinin, sorgusuz-sualsiz devam etmesini isterler.

Kendilerinden hesap soracak Bir ‘Molla Kasım’a asla tahammülleri yoktur.

Eşek arısı kovanlarına kimsenin çomak sokmasını istemezler.

Haberin Devamı

Pandemi, turnusol kâğıdı gibi tüm emperyalistlerin foyasını ortaya çıkardı. Zulümle abat olunamayacağı ve zulmün ilanihaye gitmeyeceği, gidemeyeceği görüldü.

Köhnemiş zulüm sistemleri çatırdıyor, ha yıkıldı ha yıkılacaklar!

Kaçınılmaz son yaklaştı: Dünyamız, savaşlı ya da savaşsız yeniden kurulmak zorunda.

Birbirlerine diş bileyen süper güçler, muhtemel bir savaşın hazırlıklarını tamamlamakla meşguller. Çin, halkına gıda stok etmeleri için telkinde bulundu.

Türkiye’mizin dört bir tarafı ise, barut fıçısını andırıyor. Ülkemiz adeta ateş çemberi ile çevrilmiş durumda. Dost ve müttefik gözüken ülkeler bile, Türkiye’yi kuşatmanın derdinde. Belli ki, Sevr’i yeniden hortlatmak istiyorlar.

Burnumuzun dibinde terör devleti kurmak ve ülkemizi parçalamak istiyorlar.

Tehlikeyi gören Türkiye, önlem almak amacıyla; terörle mücadelenin konseptini değiştirdi ve terörü yerinde vurmak için harekete geçti. 2014 yılından beri, yurtdışındaki terör yuvalarını vuruyor. Bunun için gerekli olan ‘tezkere’leri de o günden beri Meclis’inden çıkarıyor.

Çıkarılan ‘tezkere’lerin kapsamları aynı. Lakin 7. çıkarılacakken CHP yan çizdi. O güne kadar evet dediği ‘tezkere’lere bu kez hayır dedi.

CHP, terörle mücadelede, iktidarın yaptıklarını beğenmediğini; bunun yerine, dünyadaki dostları ile el ele vererek terörün finansal kaynaklarını kurutacaklarını (!), bunun için de yurtdışına asker göndermeye gerek olmadığını savunuyor.

Haberin Devamı

Halbuki terörü, Türkiye’nin dünyadaki dostları ve müttefikleri besleyip üzerimize salıyor. Finansını temin ettikleri gibi, onları eğitip donatıyorlar ve Türkiye’ye karşı terör eylemlerinde kullanıyorlar.

CHP, bütün bunları bilmesine ve terörle mücadelede, tarihte olmadığı kadar büyük başarıları görmesine rağmen, neden böyle yapıyor dersiniz?

Belli ki, Erdoğan nefreti bunların akıllarını örtmüş; ne yaptıklarını, ne de söylediklerini biliyorlar. HDP’yi küstürmeme adına ülkemizin dört bir yanına yerleştirilen dinamit lokumlarını görmezden geliyorlar.

Sandıkta yenmedikleri Erdoğan’ın sözde ölümünü, sosyal medyada ayyuka çıkarıp siyaset yaptıklarını zannediyorlar.

Haberin Devamı

Erdoğan’ı sandıkla veya başka yollarla (!) indireceklermiş.

Bir diğer ortakları da ‘milliyetçi’ geçinip şehit yakınına küfretmeyi maharet biliyor. Bilmeselerdi, böylesine ağzı bozuk bir kişiyi Meclis çatısı altında, aralarında barındırmazlardı.

Siyasetin ayağa düştüğünü görmüştük de bu denli çürüyeceğini düşünememiştik.

Darağacına gönderdikleri Menderes’ten de ibret almıyorlar.

Zira haksız yere astıkları Menderes’in ruhudur onlardan intikam alan ve onlara ebediyen iktidar yüzü göstermeyen.

Önceki gün Sultan Abdülhamid’e, dün Menderes’e yaptıklarını birebir aynıyla bugün Erdoğan’a yapıyorlar; yapmak istiyorlar.

Lakin unutulmasın ki, ne bugünkü Türkiye eski Türkiye’dir ne de bugünkü millet eski millettir!

Haberin Devamı

Unutanlar, 15 Temmuz gecesindeki filmi geriye sarıp bir kere daha seyretsin!

 

Yazarın Tüm Yazıları