Ağıralioğlu infilak etti

Altılı, gerçekte ise üçlü (CHP, HDP, İYİ Parti; diğerleri, sadece Erdoğan düşmanlığı üzerine kurulmuş, tabela ve küsurat partileri) masanın, millet ve devlet hayatımıza kastetmek üzere kurdurulduğunu, başından beri yazıp çiziyoruz.

Haberin Devamı

Malum, masanın banisi yani kurucusu, ABD Başkanı Biden; Erdoğan’a karşı olan muhalefeti nasıl dizayn edeceklerini, daha başkan seçilmeden önce dillendirmişti. ABD Başkanı’nın emrine amade partiler, sadakat derecesine göre sıralandığında; birinci sırada, Kandil’in uzantısı HDP, ikinci sırada da kasetle gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun dönüştürdüğü CHP gelmektedir.

Bu durumda, İYİ Parti Araf’ta kalmaktadır. Muhataplarının, partilerine kurduğu kumpası ve dayatmayı görünce, gerekeni yaptı ve masadan kalktı. Kalkınca, masadaki değerini, tüm çıplaklığıyla gördü.

Kalkıştan sonra geçen 48 saat içerisinde yemediği küfür ve hakaret kalmadı.

Sonra, emir ne kadar yüksekten geldiyse, hiçbir şey olmamış gibi, tıpış tıpış masaya geri dönüldü.

‘Onursuzca’ bu dönüş, tüm milliyetçileri kahretti.

Haberin Devamı

Türkiye’deki tüm bu dizaynlar, başta ABD olmak üzere Batılı müttefiklerimizin, ülkemizi bölmek ve güney sınırımızda bir Kürt devletini kurmaları içindir. Bunu görmemek için ya hamakat kumkuması ya da hain olmak gerekir.

HDP, yüzde 50 artı 1’in şartı gereği; kendini bulunmaz Hint kumaşı addederek pusuda bekledi.

Beklediği gibi de oldu; Kılıçdaroğlu ayaklarına giderek onların almak istediği tavizleri, onlar daha istemeden verip döndü.

Kılıçdaroğlu’nun, neleri verdiğinin ipuçlarını, açıklamasında ve mahut masanın deklarasyonunda görmek mümkün. Belediyelerdeki kayyumları alarak, bu makamları dağa taşeron olarak çalışan sözde başkanlara (gerçekte PKK militanlarına) teslim edecekler.

Terörle mücadele konusunu da AB ülkelerinin bakış açılarıyla yapacaklarını söylüyorlar. Bunun açılımı, PKK ile mücadelenin yapılmayacağı şeklindedir. Zira Avrupalı dostları, PKK’ya ve onun türevlerine (YPG, PYD) terör örgütü gözüyle bakmıyorlar.

HDP, Kılıçdaroğlu’nu CHP lideri olarak değil, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak beklediklerini ve kopardıkları tavizleri de İYİ Parti dahil, masanın diğer bileşenlerinden almanın rahatlığı içinde; ‘Kılıçdaroğlu varken’ ayrıca aday çıkarmayacaklarını ilan etti.

Zira gökte aradıklarını yerde bulmuşlardı!

Haberin Devamı

Anlaşılan o ki, Kılıçdaroğlu, mahut kurgunun (‘CHP-HDP-İYİ Parti’lerinin) adayı olarak arzı endam edecek.

Bu süreci, kahrolarak takip eden milliyetçi yürekler, bu zillete daha fazla dayanamadı ve ilk olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu adeta infilak etti.

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında; “HDP’lileri Türk devletine katil derken görüyorum. Operasyonlarımıza Kürdistanın işgali diyorlar. Devlete katil derken gösterdiğiniz cüretkârlığı, bir kez olsun PKK’ya katil derken göstermediniz... Ben terör gölgesi düştüğü yerde devletin örselenmesine razı değilim. Cumhurbaşkanlığı makamı, bölücülüğün pazarlık konusu haline getirildi. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu. Güçlendirilmiş parlamenter sistem derken, Güçlendirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu modeli sunulmuştur...” dedi.

Haberin Devamı

Yavuz Ağıralioğlu’nun bu feryadı, partili-partisiz, bu ülkedeki yerli ve milli olan herkesin ortak kanaatidir.

Ağıralioğlu, koltuk sevdası uğruna ülkelerini bölücülere peşkeş çekmeye yeltenenleri TBMM’de ifşa etti.

Millet de günlerini sandıkta gösterecek!

Yazarın Tüm Yazıları