Keçiören Metrosu’nda ilk şikâyet kırık fayans

Ankaralı gençlerin sloganıydı: “Aşkımız Keçiören Metrosu gibi olsun, hiç bitmesin.” 13 yıllık aşk, 5 Ocak’ta mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Keçiören Metrosu’nda ilk şikâyet kırık fayans

Yani.Keçiören Metrosu hizmete gireli, 22 gün oldu.*Metroyla ilgili Okur Köşesi’ne gelen ilk şikâyet, okur Mehmet Özdemir’e ait.Kuyubaşı İstasyonu’ndan bir de fotoğraf gönderen okur Özdemir, şöyle demiş:“Daha yeni açılan metronun fayansları dökülüyor. Çünkü: Bu fayanslar yapılalı yıllar oldu. Çünkü: Keçiören Metrosu’nun yapımı 13 yıl sürdü. Bu görebildiklerimiz. Peki ya göremediğimiz yapısal deformasyonlar!” OKURDAN NOT: Metro açıldığından günden bu yana asansörleri de çalışmıyor.

Keçiören Metrosu’nda ilk şikâyet kırık fayans

Haberin Devamı

ÇIKIŞIN BİRİ KAPALI

Okurumuz Mehmet Özdemir ayrıca, Keçiören Metsoru’nun Belediye istasyonu çıkışının birinin halen kapalı olduğuna dikkat çekmiş.

SORUM VAR
(1)
Sabah-akşam seferleri neden sadece Keçiören’de?

Keçiören Metrosu’nun hizmete girmesinin ardından EGO’nun 410, 411 ve 482 no’lu hatları ‘rign’ sistemine döndü.Ancak şöyle bir açıklama yapıldı:“410, 411, 482 nolu hatlarımız sabah 06.20-09:00 ve akşam 16.30-18.30 arasında mevcut güzergâhıyla Kızılay’a kadar hizmet vermeye devam edecektir.”SORMAK İSTİYORUM:* Peki aynı uygulama neden Çayyolu, Sincan ve Etimesgut bölgeleri için de yapılmıyor?* Neden bizler de sabah ve akşam saatlerinde belirlenen diret EGO seferleriyle Kızılay’a ya da Sıhhiye’ye ulaşamıyoruz? Cüneyt ÖZLER
(2)
Batıkent Metrosu ÜVEY EVLAT MI?

Kent içi toplu taşımada Sincan, Çayyolu ve Keçiören metrolarından sonraki ring otobüslerine yapılan aktarmanın ‘ücretsiz’ olduğunu belirten okur Hüseyin Türkmen, iletisinde şunları kaydetmiş:“Ostim’de oturuyorum. Ve metrodan sonraki ring servislerine aktarma için yıllardır ücret ödüyorum. Sincan, Çayyolu ve Keçiören metrolarında aktarma ücretsiz.SORMAK İSTİYORUM: * Bu haksızlık değil mi?* Batıkent Metrosu üvey evlat mı?”

HÜRRİYET ANKARA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Haberin Devamı

Keçiören Metrosu’nda ilk şikâyet kırık fayans

OKUR YAZAR LAMBA YANAR

Okurumuz Saadettin Öztürk’ün, “Dikmen Hürriyet Caddesi’ndeki hiçbir sokak lambası yanmıyor” şikâyetine 20 Ocak’ta yer vermiştim.Başkent EDAŞ’tan yazılı bir açıklama geldi:“Haberinize konu olan Dikmen Hürriyet Caddesi’ndeki aydınlatma armatürlerinin kablo arızaları giderilerek yanar duruma getirilmiştir.”

Yazarın Tüm Yazıları