Bu haberlerin hepsi 24 saat içinde geldi

Türkiye’nin dört bir tarafından 24 saat içinde peş peşe geldi bu haberler...

Haberin Devamı

Olayın vahametini anlatmak için bir kısmını aktarıyorum...

ANKARA’da polis ekiplerince yapılan denetimde, 3 işyerinde sahte içki üretiminde kullanılan 3 ton etil alkol ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

İSTANBUL’da polis, 17 bin 476 litre alkollü içki sıvısı, 287 adet dolu, 360 adet boş içki şişesi ele geçirdi.

GAZİANTEP’teki baskınlarda 11 bin 250 içki etiketi, 1500 litre etil alkol ele geçirildi..

KARAMAN’da kaçak içki üreten kişiler yakalandı. 3 kişi tutuklandı.

KIRIKKALE’de bir işyerine yapılan baskında çok sayıda şişelenmiş kaçak içki ele geçirildi. 1 kişi tutuklandı.

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde sahte içkiden yaşamını yitiren Harun İnanç, toprağa verildi.

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde polisin bir restorana düzenlediği baskında çeşitli türlerde 61 litre sahte içki ve 2 litre kaçak alkol ele geçirildi.

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ ve ilçelerinde polisin 47 adrese düzenlediği sahte içki operasyonunda içki yapımında kullanılan malzemelerle 1200 litre etil alkol ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı. Bir işyerindeki aramada ise sahte içkilerin, elektrikli termosifonun su doldurulan haznesine konulduğu belirlendi.

MERSİN’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 700 litre sahte etil alkol ele geçirildi. 850 litre etil alkol ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. 

ADANA’da polis ekiplerinin kaçak içki üretimi yapılan bir çiftlik evine düzenlediği operasyonda 1055 litre sahte içki ele geçirildi. 

BAŞAKŞEHİR’de kaçak alkol imalathanelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 ton etil ve metil alkol ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

KOCAELİ’de polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde 103 litre etil alkol ve 210 adet alkol aroması ele geçirildi.

BURSA’nın İnegöl ilçesinde polisin kaçak içki üreten kahveye düzenlediği baskında satışa hazır halde 22 litre sahte içki yakalandı.

İZMİR’in Çiğli ve Torbalı ilçelerindeki 6 adrese düzenlenen baskında, 46 litre sahte içki, ayrıca 20 litre etil alkol ele geçirildi.

ESKİŞEHİR’de jandarma ve polis ekiplerince düzenlenen baskınlarda 477 litre sahte içki ele geçirildi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı. 

Haberin Devamı

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde, jandarma ve polisin ortak operasyonunda, sahte olduğu belirlenen toplam 9 bin 428 litre şarap ve 385 litre rakı ele geçirildi.

SAMSUN’da polis ekiplerince sahte içki kullanımına yönelik düzenlenen operasyonda, kaçak 645 litre etil alkol ve 39 şişe içki ele geçirildi.

HATAY’da polisin düzenlediği operasyonda kaçak ve sahte içki ile kaçak ürünler ele geçirildi. Arsuz’da jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda 200 litre kaçak içki ele geçirildi.

ADIYAMAN’da bir eve yapılan operasyonda 10 litre sahte içki ele geçirildi.

VE 24 SAATTE: Sahte içkiden 50 insan hayatını kaybetti.

Sahte içki cinayetleri korkunç bir hızla artıyor.

Haberin Devamı

Kimisi pahalı olduğu için kendi evinde kendisi için yapıyor.

Ama aynı zamanda sahte içki ticareti korkunç boyutlara varıyor.

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Yazarın Tüm Yazıları