Takım ruhu ile umutlar yeşeriyor! 

Adanaspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ilerisi için umut veriyor. Bursa galibiyetiyle alt sıradan da kurtulan turuncu beyazlılar şimdi takıma takviye bekliyor.

Haberin Devamı

İlk yarıda bekleneni veremeyen ve puan cetvelinde dibe demir atarak sevenlerini üzen Adanaspor, lige verilen ara öncesi ve sonrasında oynadığı maçlarda harikalar yaratıyor. Yenilmezlik sayısını ikisi deplasman olarak 4’e çıkaran Turuncu Beyazlılar alt sıralardan uzaklaşmaya başladı...

Süper Lig’de yaşanan bu  görüntü tüm camiada ayrı bir heyecan ayrı bir zevk vermeye, yeniden umutların yeşermesine neden oldu. Son oynadığı Bursa deplasmanına üç as oyuncusu Didi, Ramos ve Koman’dan yoksun çıkan Adanaspor disiplinli, kontrollü ve konsantresi yüksek bir görüntü sergiledi. Maçın başından sonuna kadar koşan, istekli ve kazanmak inancını sahaya yansıttı. 

KOLEJ HAVASI
Teknik direktörlüğe getirilen Levent Şahin, fiziksel gelişimin yanı sıra pozisyon oynayan ve maç maç düşünen, her takıma saygılı öylesine bir takım ruhu yarattı ki bu son deplasmanda bir kez daha su yüzüne çıktı.

Cezalı oyuncuların takım arkadaşlarını yalnız bırakmaması, oynayanların ise onların yokluğunu aratmaması, hep birlikte mücadele etmeleri ve takımın kazanması için tüm enerjilerini ortaya koymaları, teslim olmayan görüntüleri gerçekten alkışı hak ediyor. Oynayan oynamayan futbolcuları ve teknik patron Şahin’i kutlamak lazım. Turuncu Beyazlı ekibin genlerinde var zaten kolej havası. Şampiyon oldukları sezon da bunu çok iyi sergilediler.

Bu hava tekrar takıma yansıdı ve inançlı bir takımdaşlık ruhu ortaya çıktı. Futbolcular Bursa galibiyetiyle Turuncu Beyazlı renklere de mesaj gönderdi “Bu takım ligden düşmez” diyerek. Şimdi görev taraftarda onlar da Bursa’da olduğu gibi takımın yanında olmalı. Olmalı ki sevinmeye devam etsinler. Çünkü bunu çok hakediyor bu renklere gönül verenler. Önümüzdeki Pazartesi evde oynanacak Kasımpaşa maçında tribünleri dolduralım takımı yalnız bırakmayalım.

AKGÜL’E ÇAĞRI

Bursa galibiyeti sonrası da Başkan Bayram Akgül’e bir çağrı daha yapmak istiyorum. Takım kazanırken bunu bir kez daha söylemek istiyorum. Başkan bu ekip senin eserin bunu kimse inkar edemez. Bu takım düşerse en çok üzülen de sen olursun. Haydi be başkan birkaç takviye ile yola devam edelim. Görüyorsun takım da rayına oturdu..

Ama bu böyle gitmez Magaye gollerini atıyor şimdi puanlar kazanıyoruz. Rakipler bu futbolcuyu kitlerse kim atacak golü. Yine başlar önde mi terk edilsin yeşil zeminler. Vakit geçmeden ara transfer bitmeden imkanları zorlasan da sonunda üzülen taraf olmasak. Şimdi gözler senin müjdeli haberlerinde Başkan. Her şey güzel gitmeye başlamışken bu film bitmesin sonu mutluluk olsun... 

Yazarın Tüm Yazıları