Zor başlayacak ama mutlu bitecek

Salı günü Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle havamız hızla değişecek. İş hayatımızda güç elde edeceğiz. Hafta sonundan itibarense aşkta ve ilişkilerde eğlenceli günler başlayacak. Hazır olun...

Haberin Devamı

Zor başlayacak ama mutlu bitecek
Haftaya keyifli başlayamıyoruz. Bir yandan Güneş ile Satürn arasındaki etkileşim, diğer yandan Merkür ile Jüpiter arasındaki... Haftanın ilk günlerinde isteklerimizi abartılı bir şekilde ifade edeceğiz ama gerçekleşmeyecek. Özellikle otorite pozisyonundaki insanlarla ego çatışmalarına girmek pek mümkün. İş konusunda da çok dikkatli olmalıyız. Ancak salı günü Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle atmosfer hızla değişiyor. Merkür bilgi, iletişim, anlaşmayla ilgilidir ve İkizler’de güçlü durumdadır. 27 Mayıs’a kadar eğitimde, anlaşmalarda, iletişimde elimiz genel olarak güçlü olacak. Çarşamba ve perşembe günleri Venüs ile Pluton arasında güçlü bir görünüm olacak. Hem maddi konular hem de ilişkiler açısından güç elde edeceğiz. Yatırımlar için de değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuysa aşkı ve mutluluğu sembolize eden Venüs, İkizler burcuna geçecek. Aşkta ve ilişkilerde daha eğlenceli, zekânın öne çıkacağı bir zaman başlıyor! Venüs, İkizler’deyken  okumak, araştırmak, öğrenmek ciddi mutluluk verir. Ancak ilişkilerde kafamız biraz karışabilir.

Haberin Devamı

Zor başlayacak ama mutlu bitecek

SAMİMİ VE SEVGİ DOLU BİR DÖNEM
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Hem Venüs hem de Merkür, İkizler burcuna geçecek. Yakın çevrenizle ilişkilerin daha samimi ve sevgi dolu olduğu, güzel sözleşmeler imzalayacağınız, araba almak ya da arabanızı değiştirmek istiyorsanız güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem.

PARANIZI MUTLULUKLA HARCAYACAKSINIZ
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Parasal konularda güzel gelişmelerle karşılaşacak, ticari konularda iyi bir kâr elde edeceksiniz. Alım gücünüzün artacağı, kendinize daha çok değer vereceğiniz, paranızı keyif ve mutluluk için harcayacağınız günler geliyor.

AŞKI HAYATINIZA ÇEKECEKSİNİZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Venüs ve Merkür burcunuza geçiyor. İletişim hızınız ve seyahatleriniz artacak. Ayrıca aşkı hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz. Güzelleşmek, mutlu olmak, yeteneklerinizi parlatmak çok daha kolay olacak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.  

Haberin Devamı

DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMAYIN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bir süre izole olabilir, platonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Kendinizi daha az ifade etmek isteyeceğiniz, yalnız kalmaktan mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. Yalnız bu dönem fikir hırsızlıklarına karşı dikkatli olun, değerli fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

HAYALLERE BİR ADIM DAHA...
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yaşamdan, insanlardan, dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan keyif alacaksınız. İş hayatından kazandığınız gelirlerin arttığı, hayal ettiklerinize bir adım daha yaklaşacağınız, toplum için faydalı işlere yardım edeceğiniz bir dönem olacak.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAKSINIZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Haberin Devamı

Kariyerinizde başarıdan başarıya koşacağınız, fikir ve düşüncelerinizle göz dolduracağınız; iş arıyorsanız iş bulabileceğiniz bir dönem. Kendi
işinizi kurmak için de motive olacaksınız. Aklınızdaki tüm fikirleri hayata geçirebilirsiniz.

MERAK EDİP ARAŞTIRACAKSINIZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Merak edeceğiniz, soru soracağınız, araştıracağınız günler geliyor. Seminer ve eğitimlere katılabilir, yasal konularda destek bulabilirsiniz. Pazarlama, halkla ilişkiler konularında başarı sağlayabilirsiniz. İnternet üzerinden bazı projelerle ilgilenmeniz olası.

PARA İŞLERİNİZ ‘OLUMLU’
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Finansal konular gündeminizde olacak. Kredi arayışlarınıza ilgili olumlu cevap alabilir, sponsor bulabilir, bursa ihtiyacınız varsa elde edebilirsiniz. Eşinizin finansal durumunda iyileşmeler yaşanabilir. Ev almak istiyorsanız güzel zamanlardasınız.

Haberin Devamı

SEVGİSİNİ DAHA GÜZEL GÖSTERECEK
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

İlişkiler, ortaklıklar ve sözleşmelerle ilgili oldukça verimli bir dönem. Bu dönem âşık olup birilerinin peşinden koşabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa partneriniz size sürprizler yapabilir, sevgisini daha güzel gösterebilir.

ŞİKÂYET ETMEDEN ÇALIŞACAKSINIZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Gündelik işleriniz yoğunlaşacak, mesaileriniz artacak. Ama hiç şikâyet etmeyeceksiniz. İş konusunda sözü ve fikri dinlenen birine dönüşüyorsunuz. İş başvuruları yapmak için de harika bir dönem. Eve, işyerinize bir yardımcı almak için de...

YATIRIM İŞTAHINIZ KABARABİLİR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Aşk, heyecan, mutluluk, hobiler hepsi peşisıra geliyor. Hayatınız renkleniyor, daha fazla mutlu olabileceksiniz. Yatırımlar konusunda iştahınız biraz kabarabilir. Hamilelikle ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

HUZUR VE MUTLULUK ZAMANI
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Yuvanızda ve ailenizde huzur ve mutluluk zamanı başlıyor. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizi güzelleştirmek, küs olduğunuz akrabalarla barışmak için uygun bir dönem. Kariyerinize katkı sağlayacak özel eğitimlere ya da seminerlere de katılabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları