Şehirde bizi neler bekliyor?

Bodrumlar, Çeşmeler artık yavaş yavaş yerini şehir hayatına bırakmaya başladı. Peki İstanbul’da yeni normalleşme döneminde durumlar nasıl? Merak ediyorsanız buyurun radarıma takılanlardan ufak bir demet sizlere...

Haberin Devamı

Kemer Country Club: “Temiz hava, bol oksijen” tabirine en uygun yerlerden birisidir Kemerburgaz’da yer alan Kemer Country Club.

Geçen hafta sonu bir gece kendime izin verip içinde bulunan otelde kaldım. Oksijen çarpmış olacak ki, pazar sabahı saat 07.00’de zınk diye uyandım. Hemen 1 saat orman yürüyüşü, üstüne kahvaltı keyfi...

Golf, tenis gibi sporların yanında at binmeye ilgi duyanların da tercih ettiği bir yer burası. Ha bir de cumartesi ve pazar günleri Bol Pazar diye bir pazar kuruluyor alanda. Taze ürünlerle mutfak alışverişi yaparken Dr. Sosis’te muhteşem bir sosisli sandviç yemeyi sakın atlamayın, benden söylemesi!

Backyard: Bebeköy’de yer alan açık hava mekanı, İstanbul’da olanlar tarafından çok tercih edilen yerler arasında.

Özellikle kahvaltı ve öğle yemeklerinde popüler olan mekan, bu sezon servis kalitesini biraz bozmuş. Ama yine de lezzetli yemekleri ve yulaflı şekersiz kurabiyesiyle geçer notu var...

Haberin Devamı

Havan’dan by Beff Gourmet: Uzun zamandır kendini bozmayan mekanlar hangileri diye sorsanız bana, ilk olarak Reşitpaşa’da yer alan bu mekanı söyleyebilirim.

Instagram hesabında günlük yayınladığı menüsüyle heyecanlandıran mekanın lezzetli ev yemeklerini sipariş ederken, haftada birkaç gün çıkan ‘Cinnamon Roll’ tatlısına da denk gelirsiniz umarım.

Villa Emma: Pandemiden kısa süre önce açılan mekan, 2 ay açık kalıp kapanmış olmasına rağmen yaz sezonunu ucundan da olsa yakalayıp bahçe kısmını hizmete soktu.

Bahçesini sosyal mesafe kurallarına göre dekore edip misafirlerini ağırlayan mekanın dekorasyonunu Tuvana Büyükçınar ve Alara Koçibey yapmış.

Mekanın nesini önerirsin derseniz, karides tempurasını ve birbirinden lezzetli kokteyllerini deneyin derim...

 İstanbul Moda Haftası geliyor

İstanbul Moda Haftası, 12-16 Ekim günleri arasında düzenlenecek ve bu sezon bir ilke imza atacak; dijital platformlarda gerçekleşecek.
Çekimlerin hâlâ inşaatı devam eden Galata Port’ta yapıldığını ve moda haftasına çoğu modacının katıldığını duydum. Hatta ve hatta çılgın modacılarımız öyle bir hazırlık içindelermiş ki, “Bu sezon hepsinden farklı olacak” diyorlarmış.
İnanın tasarımları da, şovları da merakla bekliyorum. Etkinliğin 12 Ekim’deki ilk gününde internetin başına geçip defileleri izleyeceğim. Bu “dijitalde yayınlanma” olayında en sevindiğim şeylerden birisi de defileleri sadece davetlilerin değil, herkesin aynı anda izleyecek olması.
Bu sayede “ön sıra benimdi, arka sıra senindi” kavgaları da bu sene yaşanmayacak.
Eminim organizatörler derin bir nefes almıştır.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları