Cenker Tezel

Kim nerede yakalandı

29 Aralık 2007
Elif Kramer, Vespa motoruyla gezdiği Nişantaşı’nda çalınır diye kaskını eline alıp Beymen Brasserie’ye girerken... n Emre Altuğ, katıldığı bir davette Teoman’ın yumruk attığı muhabiri görüp, "Geçmiş olsun" derken....

n Mustafa Sandal, Uludağ’da bayram tatiline çıktığı sevgilisi Emina’yla girdiği dükkandan kıyafetiyle renk uyumu içindeki kayak takımını seçerken...

n Aslı Üstünkaya, Hotel Les Ottoman’da pilates yaparken....

n Esin Maraşlıoğlu, Mimar Eren Yorulmazer’in Ferrari marka spor arabası ile Bebek’te turlarken....

n Volkan, Fenerbahçeli takım arkadaşları Selçuk ve Kemal’le İstinye Park’ta ayakkabı mağazalarını dolaşırlarken....

n Hasibe Eren, Kadıköy’deki bir telefon abone merkezinde, cep telefonu faturası ödemek için sıra beklerken...

n Meral Kaplan, aşırı doldurmaktan dolup taşan poşetlerinin yırtılmasını önlemeye çalışıp Akmerkez’in önünde taksi beklerken...

n Fahriye Evcen, Suadiye’deki İtalyan restoranı Vapiano’da, elinde tepsiyle makarnasının hazırlanmasını beklerken...

n Semiramis Pekkan, Bodrum’da kullandığı 48 plakalı arabası ile Cevahir Alışveriş Merkezi otoparkında defalarca yer bulmaya çalışıp sinirden söylenirken....

n Ali Sunal, oyuncu sevgilisi Gökçe Bahadır ile Bağdat Caddesi’nde el ele yürürken...

n Levent Tülek, Pelinsu Pir’le beraber, Moda sahilinde yürüyüş yaparken...
Yazının Devamını Oku

Ufukta evlilik var

21 Ağustos 2007
"Yaprak Dökümü" adlı dizide canlandırdığı Oğuz karakteriyle yıldızı parlayan, ekim ayında Fransa’da Monica Belluci ve Jean Reno gibi starlarla rol alacağı sinema filmiyle gündemden düşmeyen Tolga Karel, tatilini sevgilisi Öykü ile Bodrum’da geçiriyor. Karel, gazetecilere "Yakında evleneceğiz" dedi. Bodrum müdavimleri

Arabesk müziğin güçlü sesi Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile tatilin Bodrum’da geçirmeye devam ediyor. Ağustos ayının başından itibaren Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü çift, önceki gün Bodrum sokaklarında yürürken objektiflere yansıdı. Gencebay, markalı kıyafetleriyle dikkat çekti.

Gece tavernada gündüz denizde

Rum müziğinin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, Bodrum’da hem tatil hem de iş yapıyor. Akşamları Zorba Taverna’da sahne alan Sali, gündüzleri ise Torba’daki Escape Otel’de güneşlenmeyi tercih ediyor. Sali, yeni silikon taktırdığı göğüsleriyle sık sık objektiflere poz vermeyi de ihmal etmiyor.

Bodrum, Demet’e yaradı

Oğuz Kayhan’dan ayrılan pop müziğin sevilen sesi Demet Akalın’a Bodrum yaradı... Bodrum’da hem konserler veren hem de tatilin keyfini çıkaran ünlü şarkıcının ayrılık acısını çabuk unuttuğu gözlendi.
Yazının Devamını Oku

Masaj keyfini plaja taşıdı

13 Ağustos 2007
Manken ve sunucu Fatoş Kabasakal, hafta sonlarını genellikle Bodrum’da geçiriyor. Kabasakal bu kuralı geçen hafta sonu da bozmadı ve soluğu Türkbükü’nde aldı. Ancak bu kısa tatil sırasında, Kelebek objektifine ilginç bir durumda yakalandı. Denize girmek ve güneşlenmek için Maki Otel’in plajını tercih eden manken, ünlülerin gözde masözü Oksana’ya da plajda masaj yaptırdı. Bikinisinin üstünü çıkarıp sereserpe uzanan /images/100/0x0/55eadc19f018fbb8f89b4a9eFatoş Kabasakal, masajın verdiği rahatlıkla nerede olduğunu bile unuttu. O sırada objektiflerin kendisine yöneldiğini fark ettiğinde ise iş işten geçmişti.

Bodrum’da yalnız kaldı

Murat Aşık işleri nedeniyle iki günlüğüne İstanbul’a dönünce, sevgilisi Esra Eron Türkbükü’nde yalnız kaldı. Yalnızlıktan hiç de hoşnut olmadığı her halinden anlaşılan ünlü manken, gün boyu şezlongunda yatıp güneşlendi. Keyifsizliği gözlerden kaçmayan Eron, belli ki sevgilisi yanında olmadan tatilden bile pek bir şey anlamıyor.
Yazının Devamını Oku

Dinçkökler birarada

31 Temmuz 2007
Alize Dinçkök, eşi Cenk Eyüboğlu’yla birlikte Türkbükü’ndeki evlerinde tatilde. Alize Hanım’ın babası Ali Dinçkök’e ait tekneyle Türkbükü sahillerini gezen çifte, Alize Hanım’ın kuzeni Melis Çiftçi ve arkadaşları da eşlik etti. Şaşırtan samimiyet

Selim Hamamcıoğlu Brezilyalı sevgilisi Marcella’yı Bodrum’da misafir ediyor. Selim Bey, teknesine aldığı arkadaşlarına da Türkbükü koylarını gezdiriyor. Geçtiğimiz gün, güneşlenen sevgilisi Marcella’yı öpmeye başlayan Hamamcıoğlu, daha sonra sevgilisinin üstüne çıktı. Hamamcıoğlu ve sevgilisini arkadaşları fotoğrafladı.

Yeni teknede keyif

Esin Moralıoğlu-İshak Cerit çifti, geçtiğimiz yıl Monte Carlo Yat Fuarı’ndan aldıkları süper lüks tekneleriyle Türkbükü sahillerine demir attılar. Eski model Moralıoğlu, yıllara meydan okuyan vücuduyla dikkat çekti.

Durmak yok

Sinem-Ahmet Bayer çifti de Türkbükü’ndeki evlerinde sezonu açtı. Bodrum Club Flipper’ın sahibi çiftin, Ahmet Bey’in başına gelen ve belden aşağısının felç olmasına neden olan kazanın izlerini gün geçtikçe sildiği gözleniyor. Bayer çifti, botlarıyla Türkbükü sahillerinde geziniyorlar.

Yalnız tatil

Osman Merzeci, eşi Serra Hanım’dan geçtiğimiz hafta boşandı. Boşanmanın ardından Osman Bey Türkbükü’ne gitti. Botuyla sahilleri turlayan Osman Merzeci, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakıyor.
Yazının Devamını Oku

Sezon daha yeni açıldı

30 Temmuz 2007
22 Temmuz seçimleri nedeniyle tenha olan Bodrum sahillerinde geçtiğimiz hafta sonu yüzler güldü. Seçimin ertesinde soluğu Bodrum’da alan ünlüler, objektiflere yakalanmamak için türlü taktikler geliştirse de, kaçmayı başaramadılar.

Oğluyla birlikte

Perihan Savaş, 1995’te kaybettiğimiz Yılmaz Zafer’den olan 14 yaşındaki oğlu Savaş Zafer’le Bodrum’da. Oya Aydoğan’la tatile çıkan Savaş, gazetecilerin fotoğrafını çektiğini fark edince havluya sarıldı.

İki günlüğüne geldi

Ebru Şallı, yoğun iş temposunun arasında bulduğu iki günlük fırsatta oğlu Beren ve eşi Harun Tan’ın ilk evliliğinden olan oğlu Can’la birlikte Bodrum’a geldi. Şallı, Bodrum Gündoğan’da bulunan evlerinin iskelesinden denize girdi ve güneşlendi.

Ali Kestaneci Bodrum’da

İstanbul’da ünlenen Köfteci Ali Kestaneci, Bodrum’daki şubesini geçtiğimiz haftalarda açtı. Türk Mutfağı’ndan seçtiği lezzetlerle kendi tarzını Bodrum’a taşıyan mekanın sahibi Ali Kestaneci, "Bodrum’a irmik helvasını öğrettik, perde pilavını öğrettik. İyi bir köftenin nasıl olduğunu öğrettik" diyor.

Nihayet tatil

Yüksel İnşaat’ın ve Levent’teki Metro City’nin ortaklarından Yurdal Sert, geçtiğimiz aylarda bir çocuk sahibi olduğu eşi Ivana’yla Bodrum’da. Çift, Türkbükü’ndeki evlerinde tatil yapıyor.

Kağıt oynadılar

Bodrum’daki evinde kızıyla birlikte tatil yapan Oya Başar, yakın arkadaşlarıyla teknede konken oynadı.

Sevgilinin teknesinde

Oya Aydoğan, sevgilisi İbrahim Mertoğlu’nun teknesiyle Türkbükü’ne demir attı. Teknesinde Petek Dinçöz, Orhan Gencebay gibi tanınmış isimleri ağırlayan Aydoğan, gazetecilere bikinili yakalandı.

Saklayacak bir şeyim yok

Bodrum Bianca’da eşiyle tatil yapan Hatice, bol bol deniz keyfi yaptı. Bikinili poz vermekten kaçınmayan Hatice, "Benim saklayacak bir tarafım yok, vücuduma güvenim tam" dedi.
Yazının Devamını Oku

Karadeniz gecesi

19 Şubat 2007
Sibel Can, önceki akşam İstanbul Cevahir Otel’de düzenlenen Trabzonlular Gecesi’nde sahneye çıktı.  Eşi Sulhi Aksüt’ün Karadenizli olmasından dolayı Karadeniz müziğinin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Can, "Karadeniz müziklerini de çok seviyorum. Evde eşimle birlikte Karadeniz müzikleri dinliyoruz" dedi. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in Trabzonspor’un renklerini taşıyan bordo mavi kaşkolu taktığı gecede uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu da göze çarpan konuklar arasındaydı.

Mutluluk pozu

Cuma ve cumartesi geceleri İstanbul Tepebaşı’ndaki Tanhcia adlı mekánda sahneye çıkan Ziynet Sali’yi dinlemeye gelenler arasında Ahmet Hamoğlu ile genç sevgilisi Neslihan Çak da vardı. Hamoğlu, genç sevgilisiyle gecenin geç saatlerine kadar Sali’nin şarkılarına eşlik etti. Eşiyle birlikte Ziynet Sali’nin programını izleyen Murat Göğebakan da sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.

200 yıllık gelinlik giydi

Doğa Bekleriz ve Ece Gürsel geçtiğimiz gün TÜYAP’ta düzenlenen Turizm Fuarı’nda Diyarbakır Standı’nı ziyaret ettiler. Diyarbakır’da 200 yıl önce giyilen bir gelinliği tanıtan Bekleriz, "Gelinliğin 200 yıl önce bir düğünde giyilmiş olması beni daha çok heyecanlandırıyor. Bu gelinliği giymekte şimdi de bana nasip oldu. İnşallah uğurlu gelir" dedi.

Eski eşle aynı mekánda

Pınar Altuğ’un, sevgilisi Yağmur Atacan’la birlikte gittiği Dans Bar’da, eski eşi Umut Elçioğlu da vardı. Eski eşinin sevgilisiyle birlikte aynı mekánda eğlendiklerini gören Elçioğlu, sinirli bir şekilde mekándan ayrılırken, Altuğ ise sevgilisiyle birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar mekánda kaldı. Altuğ, gazetecilerin, "Eski eşinizle aynı mekándaydınız, karşılaştınız mı?" sorusuna, "Hayır kendisini görmedim ama karşılaşsaydık bile sorun teşkil edeceğini sanmıyorum" yanıtını verdi.
Yazının Devamını Oku

Sri Lanka hatırası

15 Şubat 2007
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği "Gümüş" dizisinin yeni bölümlerinin çekimleri Sri Lanka’da yapıldı.

17 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde seyircileri büyük bir sürpriz bekliyor. Mehmet, Gümüş’e sürpriz yapıyor ve tekrar evleniyorlar. İkinci kez nikah masasına oturan çiftin nikahını ise dizinin yönetmeni Kemal Uzun kıyıyor. Çekimler sonrası kendini yörenin ünlü kumaş pazarına atan Songül Öden, renkli kıyafetler aldı.

Yazının Devamını Oku

Yeni şarkılarla geldi

22 Ocak 2007
İlk albümü "Eylül"le dikkatleri çeken, "Aşk Oyunu" adlı dizideki rolü ile de hayran kitlesini genişleten Keremcem, önceki akşam Yeni Melek’te sevenlerinin karşısına çıktı. İkinci albümü "Aşk Bitti"yi kısa süre önce piyasaya süren şarkıcıya bu konserinde de ilgi büyüktü...

Berk’siz eğlendi

Geçtiğimiz günlerde bir sinema salonundan çıkarken Tansu Çiller’in küçük oğlu Berk Çiller ile objektiflere yakalanan Yağmur Ünal, önceki akşam Taksim’deydi. Arkadaşı Sinan Bozkurt ile birlikte Taksim Dans Bar’a giden Ünal, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Önce anneme beğendiriyorum

Ata Demirer, önceki akşam yeni gösterisi "Ata Demirer Show"la BKM’de sevenlerinin karşısına çıktı. "Bu ikinci gösteri ve her zaman ikinci daha zordur. Çok heyecanlıyım" diyerek gösterisine başlayan ünlü komedyen, annesiyle ilgili bir de anısını anlattı: "Annem doğal komik tiplerdendir. Mesela bir gün bankaya gitmiş, çantasından bir şey çıkarırken vitamin hapı elinden fırlamış ve bankonun üzerine, oradan bankacının kucağına ve sonunda yere düşmüş. Annem de ’Vitamin tabii, bak yerinde duramıyor’ deyivermiş. Ben her yeni işimi önce anneme sunarım; o beğenmeli ki çıkıp sahnede yapayım..."

Baldızdan dövme şov

Tarkan’ın baldızı olarak tanınan, marjinal tarzı ile de kendinden söz ettiren Berna Öztürk, cumartesi gecesi Taksim Dali Bar’da dj’lik yaptı. Apemenia Votka’nın sponsorluğunda düzenlenen gecede müziğiyle gençleri coşturan Öztürk, bu kez da dövmeleriyle ilgi odağıydı... Kollarını süsleyen dövmeler, en az müzikleri kadar dikkat çekti.

Öğrenciler için sahnedeydi

Yeni albümünü nisan ayında çıkaracak olan Sibel Can, önceki gün Polat Otel’deki özel bir gecede sahne aldı. Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı’nın düzenlemiş olduğu "Kardeşlik ve Dayanışma Gecesi"ne şarkılarıyla renk katan Can, kıyafetiyle de izleyicilerden tam puan aldı. Geceden elde edilen gelirle vakıf tarafından 500 öğrenciye burs verileceği açıklandı.
Yazının Devamını Oku