TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ KARAMSARLIKTAN AYDINLIĞA GELECEK MUTLULUKLA DOLU

Işık ve Sevgi ile Herkese Merhaba...

Haberin Devamı

Dünya’ya gözlerimi açtığımdan bu yana gazetelerdeki haberler, televizyonların haber programlarındaki tatsız haberler bitmiyor. Çocukluğumda babam hergün bütün gazeteleri okur, akşamları da bütün haberleri seyrederdi. Gece de haber programlarını takip ederdi. Ve babam ışığa olan yolculuğunu yaptı, hala haberler devam ediyor. Tarihi biraz incelediğiniz zaman, Dünya’nın korku filmlerinde bile olmayan sahneleri yaşadığını görebilirsiniz. Mevlana’nın zamanında o kadar savaş ve kötülükler olmasına rağmen, Mevlana hiç onlardan bahsetmemiş. Çünkü önemli olan karanlığın içinde ‘çok karanlık ve daha da karanlık olacak diye’ bağırmak değil, karanlığın içinde ışık yakmaktır.

Ben sözcüklerin gücüne gerçekten çok inanıyorum. Zaten bunun üstüne “Düşle İnan Yaşa” kitabımı yazdım. Ve dört serilik olacak bu kitabın pek çok insana ışık olmasını diliyorum. Youtube kanalımda özellikle insanların faydalanabileceği pek çok tekniği de onlarla paylaşmaya başladım. Hürriyette sizlerle paylaşım içinde olabildiğim için de çok mutluyum.

Haberin Devamı

Sevgiyi paylaşmanın çok önemli olduğunu görüyorum ve hergün yeni yeni şeyler öğreniyorum. Öğrendiğim önemli noktalardan birtanesi de, Dünya’nın bir dualite alanı olduğu ve denge kanunlarının kesinlikle geçerli olduğudur. Bir yerde nekadar karanlık varsa o kadar ışık ve ne kadar kötülük varsa o kadar da iyilik olacaktır. Her ülkenin yükselişi ve düşüşü olacağı gibi kazanacakları ve kaybedecekleri de olacaktır. Burada önemli olan kolektif bilincimizin hangi farkındalıkta olduğu ve önüne çıkanlar karşısında nasıl tavırlar takındığıdır. Siz çok büyük bir başarı yaşadığınızda etrafınızda sizin için sevinenler olduğu kadar sizi kıskananlar da olacaktır. Hatta dost dediğiniz insanlar belki de birden size düşman olacaktır. Ve bir gün düşmanlarınız aslında size en büyük iyilikleri yapan kişiler olacaktır. Önemli olan farkındalıkta kalarak, sevgide kalabilmektir.

Peki biz ülke olarak nereye gidiyoruz?

Bunu sizinle paylaşmamın değerli olacağını düşünüyorum. Ben de uzun yıllar astroloji eğitimleri aldım. En son vedik astroloji eğitimlerim gerçek anlamda beni çok etkiledi. Eğitimi tamamladığım zaman hocam artık hiç bir zaman sıkılmayacaksın dedi. Neden böyle söylediğini yıllardan sonra gerçekten anladım. Çünkü bak bak bitmiyor.. Bak bak bitmiyor. Ben profesyonel astrolog olarak çalışmıyorum, lakin ilgi alanım olduğu için de sürekli takip ediyorum. Bana senin meseleğin ne diye sordukları zaman, yazar olduğumu söylüyorum. Bence en doğrusu da bu... Yazar olmayı seviyorum. Üçüncü kitabımın çıktığı bu günlerde her yeni kitabım yayınlandığında olduğu gibi heyecanlı ve keyifli günler yaşıyorum.

Haberin Devamı

Bazen sizlerle kendi astrolojik gözlemlerimi de paylaşmak istiyorum. Ama ilk önce Türkiye’nin geleceğinden bahsetmek isterim. Türkiye 20 yıldır venüs dönemi denilen bir dönemde ve 2020’de Güneş dönemine girecek. Güneş dönemine girdikten 3 sene sonra Dünya’nın önde gelen ve süper gücü 2 ülkeden birisi olacak. Bunlardan birincisi Japon’ya ikincisi Türkiye... Bu sene, yani 2017’de ev fiyatları düşecek ev almak için müthiş iyi bir zaman. Ama astrolojik olarak 2018’den itibaren ve sonrasında İstanbul’daki 40 metre kare evler bile çok ciddi fiyatlara satılacak.Bu ev fiyatlarına New York şehrini örnek verebilirim. New York merkezinin fiyatlarını incelerseniz İstanbulun geleceği ile ilgili de bilgi sahibi olmuş olursunuz. Bu Nisan ayı, açıkcası pek parlak görünmüyor. Parlak görünmüyor dediğimiz birçok değişim, farkındalıkta kalmak gereken dönemler ve elbette öğretici dönemler diye biliriz. Aslında bunu okulun sınav zamanı olarak görebiliriz. Bakalım Evrensel yaşamın sınav ayında kimler kaç puan alacaklar. Tabi bazı kişiler belki de sınava girmeyecek kaytaracaklar. Geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos ayı için aylar hatta yıllar öncesinde, çok zor ve korkunç olduğunu sosyal medyamda hep paylaşmıştım. Çünkü çok net bir şekilde görülüyordu. Bu Nisan ayında Venüs ters dönüyor ama 15 Nisan’dan sonra düz dönmeye başlayacak, Jupiter zaten Haziran ayına kadar ters dönmeye devam edecek, Merkür de 10 Nisan’da ters dönmeye başlayacak ve Saturn de 7 Nisan’da ters dönmeye başlayacak. Uranüs te 7 yılda bir ev değiştirir ve bu Nisan ayında onun da ev değiştiresi tutmuş. Yani oldukça hareketli bir ay. Bir gezegen ters döndüğü zaman ne anlama gelir derseniz, özetle onun konusu ile ilgili bir durmak, farkındalıkta olarak bakmak ve o süreçte ince eleyip sık dokuduktan sonra herekete geçmek en doğrusudur. Tabi pek çok anlamları ve derinlikleri var... Aklınızda kalmasın Uranus te 8 Nisan da ev değiştirecek, hadi bakalım...

Haberin Devamı

Büyük değişimlere hazır olmak lazım. Bunu tekrarlamadan edemeyeceğim. Astrolojik olarak şu an ilerlediğimiz döngüde ışığa doğru, yüksek bilince doğru ilerliyoruz. Ve inanın sevgi de kalan, sevgiden ilerleyenler için ve onların hatırına herkes için Dünya hergün daha fazla güzelliğe ve iyiliğe ilerliyor. İlerlediğimiz dualitenin içinde ışık çok yakında daha fazla öne çıkacak ve herşey bambaşka güzelliklerle dolup taşacak... Gelecek Işık dolu, yeter ki sizler ona inanın ve geleceğe ilerlerken sevgiye ve ışığa odaklanın... Olduğunuz her noktada ışık yakın...

Sevginin gücü sizinle olsun...

Sizi seven bir Can... 

Yazarın Tüm Yazıları