Mevlânâ'nın kedisi ve yeni ay

Canım Okurlarım,

Haberin Devamı

Uzun zamandır yoğunluktan yazamıyordum... Satürn’ün 2023 Şubat ayına kadar vedik astrolojiye göre defalarca Oğlak burcunda düz ve ters dönüşü sayesinde herkes adaleti yaşayacak...

Herkes hak ettiklerini yaşayacak ve iyi ya da kötü ektiklerini biçecek!

Hatta bu süreçte kendi yağında kavrulup iyi ya da kötüye karışmayarak suya sabuna dokunmayan, “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” mantığında olan, yardıma muhtaç bir hayvana bir torba mama ya da yardıma muhtaç bir insana gerçek anlamda o kişiyi rahatlatacak parayı veremeyenler de aynı şekilde derslerini alacak...

2021 Yılı savaşlar, depremler, doğal afetler, ülkelerin iç ve dış çatışmaları, büyük patlamalar ve sene sonunda adeta 3. Dünya savaşı duygusu yaşatan görüntüler ile dolu bir yıl olmasının yanında:

Haberin Devamı

Kanser, AIDS ve uzun yıllardır tedavisi bulunamayan bir çok hastalığın da tedavisi, aşısı ya da ilacının bulunduğu veya bulunmaya başlandığı bir yıl olacağını astrolojik olarak öngörüyorum.

Bunun yanında Amerika, Çin, Uzak Doğu, Hindistan, Rusya ve İngiltere çok zor süreçlerden geçerken Türkiye’nin değişim dönüşüm yenilikler ve yeni başlangıçlar ile kendi içinde yenilenme döneminin tohumlarını atacağını astrolojik olarak söyleyebilirim.

Ben yatırım danışmanı yada finans uzmanı değilim. Bu kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir ama astrolojik olarak Bitcoin için 18 Mayıs 2021 tarihinde çok pozitif bir açı var. Öncesinde dalgalanma yada zor şeyler yaşayabilir ama 2021 Nisan sonu, Mayıs ve Haziran ayının başı döneminde BitCoin dünyada kabul edilmesi görülmesi, iş ortaklarının artması ve daha güvenli bir noktaya taşınması ile ilgili kesinlikle adımlar atılacağını ve bir yükseliş yaşayabileceğini öngörüyorum.

Asıl 13 Haziran 2022 tarihi dönemi 2 ay öncesi ve 2 ay sonrası Bitcoin için çok iyi bir dönem ama 2023 Ocak sonrası zor bir süreç yaşamaya başlayabilir ve 2025 Mayıs ile 2028 Nisan arasında Bitcoin çok zorlu bir sürecin içinden geçeceğini öngörüyorum.

2020 yılının Kasım ayında ön satışa sunulan, Aralık ayında mağazalar ile kitabevlerindeki satışı başlayan ve Ocak 2021 tarihinde Avrupa, Amerika gibi yurtdışı ülkelerinde Türkçe kitap olarak çok satanlar listelerine giren “Mevlâna’nın Kedisi” isimli basılı ilk romanım için çok heyecanlı ve mutluyum.

Haberin Devamı

Şu an adını açıklamayacağım dijital kanal olan bir mecra ile film olması üzere konuşmaya başladığımız “Mevlâna’nın Kedisi” romanımın en yakın zamanda bütün dünya dillerine çevrilerek herkesi bir kedinin “Mevlânam!” diye haykıran yüreğinin aşkı ile buluşturmasını diliyorum.  

İlk yayınlanan romanıma aldığım bu birbirinden güzel geri dönüşlerin arkasından daha önce yazdığım ama bitirip yayınlanmak üzere yayınevime vermediğim diğer romanlarımı da teker teker bitirip teslim edeceğim. Hepinize bana olan desteğinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız… Bu Can sizi çok seviyor…

Yeni başlangıçlar için güç aldığımız Yeni Ay ve Dolunay arası dönemlerde @canyaziyor İnstagram hesabımda 40 bin kişi ile meditasyon yaparken tek bir yürek olarak istediğimiz güzelliklerin nasıl gerçekleştiğini hep beraber görüyoruz.

Haberin Devamı

Bu yıla dair en önemli hedeflerimden bir tanesi Can Aydoğmuş youtube kanalımı daha aktif kullanmak ve her pazar günü Youtube kanalımdan canlı yayın yaparak o dönemi yorumlamak ya da o döneme göre ihtiyaç olan, insanlara iyi gelecek meditasyonlar yaptırmak istiyorum. Bunun için de hepinizi Can Aydoğmuş youtube kanalıma abone olmaya davet ediyorum! Her şey bundan daha güzel nasıl olur!

Hepinize 2021 yılında takvimlerinize yeni ay ve dolunay zaman aralıklarını işaretlemenizi, böylelikle tüm yeni başlangıçları o aralıklarda yaparak ayın yükselten, büyüten ve pozitif enerjisinden faydalanmanızı tavsiye ediyorum.

Bu sene yeni ay ve dolunay tarihleri:

Yeni Ay ve Dolunay 2021

13 ve 28 Ocak

11 ve 27 Şubat

13 ve 28 Mart

12 ve 27 Nisan

11 ve 26 Mayıs

10 ve 24 Haziran

10 ve 24 Temmuz

8 ve 22 Ağustos

7 ve 20 Eylül

6 ve 20 Ekim

4 ve 19 Kasım

3 ve 10 Aralık

Haberin Devamı

Son olarak her sene 3 kere merkür ters döner. Merkür ters dönerken hatta gölge dönemlerinde bile yarım kalan veya eskiden kalmış işleri tamamlamak, araştırmak incelemek ve sorgulamak lazım. Bu zaman dilimlerinde o sırada çıkan bir konuya da yeni başlangıç yapılmamalı !!! Geçmişten kalanları çözmek ve yeniliğe hazırlık yapma dönemi için Merkür ters dönüş tarihleri:

15 Ocak ile 14 Mart arası

14 Mayıs ile 8 Temmuz arası

6 Eylül ile 4 Kasım arası

Bütün bunların hepsini senelik takviminize kaydederseniz 2021 yılınızın planlamalarınızı çok daha rahat yapar ve belki de hiç yaşamadığınız kadar kolay bir yıl yaşayabilirsiniz.

Dilerim 2021 hepimize hayallerimizin ötesinde mutluluklarla dolu bir yıl yaşatsın!

Haberin Devamı

Sevginin kaynağının gücü lütfen kötü ve kötülüğümü isteyen insanların kalbinde sevgi ve vicdanı; zihninde merhameti yeşert ve beni de kötülerden koruyup gerçekten iyi olan insanlar ile buluştur...

Sizi seven bir Can...

Yazarın Tüm Yazıları