En iyi kişisel gelişim yazarı... Teşekkürler...

Mucizelerin Güzelliklerinden Herkese Merhaba...

Haberin Devamı

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Moon Life Oscars 2017 ödüllerinde bu sene bana “En İyi Kişisel Gelişim Yazarı” ödülünü verdiler.

Gerçekten çok mutlu oldum. Ödül aldığım akşamdan bu yana sayısız tebrikler ve kutlamalar alıyorum. “Bundan daha iyi nasıl olur?” diye sormayı ihmal etmeden, sizlere yazmak istedim.

Bu noktaya gelmeden önce, annemin, babamın vefatının ardından, gerçekten “annesi babası olmayanın kimsesi olmazmış” duygusuna geldiğim anlar oldu. O anlarda düşünce gücü, pozitif düşünmek, frekansını mutluluğa yükseltmek ve sözcüklerin gücü gibi birçok, hayatıma adapte ettiğim uygulamalar ile mucizeler yaşadım.

Önümde iki seçenek vardı; ya yaşama ve mucizelere inanıp, vazgeçmeden, her ne olursa olsun mutluluktan ilerleyeceğim yada kendimi mutsuzluğun ve depresyonun karanlık boşluğuna bırakacağım.

Haberin Devamı

Aslında anlatsam kitaplara sığmayacak kadar korkunç ve zor durumlar yaşadım. Lakin bütün bunların içinde olduğum zaman, kesinlikle başkalarını suçlamadan yaşamla bir ilişki geliştirmeye odaklandım. Yaşam ile geliştirdiğim bu ilişki, yaşamın benim öğretmenim olduğu ve beni çok severek bana annelik ve babalık yaptığına yönelik bir ilişki biçimine dönüştü. Sonuç olarak annesiz ve babasız değildim.

Yaşamın kendisi benim annem ve babamdı. Ve bana hayallerimizin ötesinde mucizeler yaşattı ve yaşatmaya da devam ediyor...

Geçtiğimiz dönem Altın Rehber TV’den aldığım “Yılın En İyi Kişisel Gelişim Kitabı” ödülü benim için çok büyük bir mutluluktu. Bu mutluluğun ardından Moon Life Oscars 2017 Ödül törenine gittim. Ömür Gedik, Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül, cemiyet hayatının ve Tükiye’nin önde gelen pek çok değerli isimlerinin buluştuğu gecede ödül alıyor olmak beni çok mutlu etti.

En iyi kişisel gelişim yazarı... Teşekkürler...

Bu süreçte benim kitap yazmamı sağlayan canım dostum, ilk editörüm, kitap yazma koçum, ilham meleğim, komşum, bir tanem, sevgili Serda Kranda Kapucuoğlu’na, bana hayatımın en önemli kapılarından birini açarak, adeta mucizevi bir şekilde beni bulan ve kitaplarımın Doğan Kitaptan çıkmasını sağlayan, o sihirli dokunuşu ile kitaplarıma değer katan çok değerli, sevgili Aycan Aşkım Saroğlu’na, canımın bir tanesi, çok sevdiğim genel yayın yönetmenim Handan Akdemir’e, kitabımı ilk Doğan Yayınevi’ne götürdüğümde bana inanan ve beni destekleyen çok değerli Deniz Yüce Başarır’a ve yanımda olan, bana destek veren herkese sonsuz minnettarlığımı sunuyorum.

Haberin Devamı

Ve siz sevgili okuyucularıma hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. En İyi Kişisel Gelişim Yazarı Ödülü benim için çok anlamlı bir ödül çünkü sizlerin de bildiği üzere, son yıllarda yavaş yavaş bütün işlerimden adım adım çekilerek kendimi tamamen yazmaya adadım. İleriye yönelik süpriz başka düşlerim de var ve hepsinin olacağına da tüm kalbim ve bilincim ile inanıyorum.  Şu ana kadar hep, Düşledim, İnandım ve Yaşadım... Yaşamın beni götürdüğü akışı takip ediyor ve onunla akışta ilerliyorum.

Haftada üç gün “Hürriyet.com.tr’de” yazdığım için çok mutluyum. Buradan sizlerle devamlı yoğun bir paylaşım içindeyiz. Bu köşe sayesinde, Türkiye’nin her yerinden insanlar bana sürekli yazıyorlar. Ben de bu sayede onların hepsine elimden geldiği kadar cevap veriyorum.

Haberin Devamı

Adeta milyonlarca insandan oluşan bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Doğan  TV ailesi ile ortaklaşa yaptığımız “Can Aydoğmuş ile Kişisel Gelişim ve İlişkiler” Youtube kanalım sayesinde her gün birçok insanında evine konuk oluyorum.

Bütün bunlar gelişerek devam ederken, yaşamın içinde aslında gittiğimiz her yerin, konuştuğumuz her insanın manyetik alanı ile yaşadığımız bağlantının nasıl geleceğimiz üzerinde, bir yaratım içinde olduğunu görüyor ve hala şaşkınlıklar yaşamaya devam ediyorum.

Yaşam kendi başına muhteşem, zeki ve bilge bir matriks. Bizler de bu matriksin içindeki, birliğin her tanesinin bireyselliklerini yaşayan parçaları olarak, birliğin içinde aydınlama yolunda gelişmeye ve evrimleşmeye devam ediyoruz.

Haberin Devamı

Sevginin kaynağının gücü, lütfen bana hayallerimin ötesinde, sevinç göz yaşlarını ile mutlulukları yaşat...

Sizi seven bir Can...

 

Yazarın Tüm Yazıları