Bayraklı’ya 250 yataklı hastane

Haberin Devamı

İZMİR’in yeni kent merkezi Bayraklı’ya Gözde Grubu 400 milyon TL’lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı konuyla ilgili şu bilgileri verdi:
“Yeni hastane yatırımının yerini Bayraklı olarak seçtik. Çünkü, bir çok bölgeyle kesişen ve ulaşım olanaklarının da gelişmiş olduğu bir yer. Bayraklı’da 10 yıl içinde 100’e yakın residans, ticari alan ve ofis tarzı binalar yapılması öngörülüyor. Dolayısıyla o bölgede nüfus yoğunluğu artacak. İnsanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir yatırım yapacağız. Özel hastane ve hastaneyi destekleyen Medikal AVM projesiyle fark yaratacağımıza inanıyorum. AVM’nin içinde sağlıkla ilgili optikten, proteze, laboratuvardan eczaneye kadar bir çok farklı birim buluşacak. Bu projemiz için öncelikle kentsel dönüşüm çalışması yapılması gerekiyor.”

Haberin Devamı

Bayraklı’ya 250 yataklı hastane

4 T HASTANELERİ

Bayraklı’daki hastane ve Medical AVM’de bin 500’ün üzerinde insan çalışacağını, ilk kazmanın Mart 2016’da vurulacağını belirten Opr. Dr. Kalı, “400 milyon TL’lik bir yatırım yapacağız. Ege’de sağlığı 4 T’ye (tümör, travma, transplantasyon, turizm) ayırdık yeni hastane yatırımlarını da bu yönde yapacağız. Birincisi çağımızın hastalığı tümör yani onkolojiye yatırım yapacağız. İkinci T travma hastanesi olacak. Üçüncü konu transplantasyon (organ nakli) hastanesi. Dördüncü T ise, benim çok önem verdiğim sağlık turizmine yatırım yapacağız. İzmir’de mevcut hastanemizi 3 katına çıkartıyoruz. Geçen sene Kuşadası’nda bir hastane devraldık ve hizmete açtık. Aydın’da bir hastane açarak Ege’de 4 hastane yatırımını tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları