Yaz renkleri

Yeni sezon alışverişine başlayacak olanlar için sezonun favori renklerini derlemek istersek, benim tavsiyem aşağıdaki ilkbahar/ yaz renkleri olacaktır.

Haberin Devamı

Siyaha devam. Özellikle bahar sezonu bir klasik olan siyah renk, kıştan kalan popülerliğini devam ettiriyor. Ayrıca siyahın erkek için ne kadar kolay ve pratik kombinlendiğini de söylemeye gerek yok. Yani bu sezon alacağınız tişörtlerden birinin siyah olmasına dikkat edin. Unutmayın siyah, yaz olmasından dolayı en güzel açık renklerle ve beyaz ile kombinlenir.

Yeşil ama hangi tonu? Her yaz sezonu özlediğimiz bir renktir yeşil. Geçen kış sezonu da çokça gördüğümüz bir renk oldu yeşilin haki ve koyu tonları. Peki hangi yeşil ön planda? Yaz olduğu için özellikle tişört ve şortlarda parlak ve açık tonda yeşillere yer açın derim ama hâlâ bir militer havada estiği için haki ve asker yeşillerinden mont ya da ince puf yelek edinebilirsiniz.

Yaz renkleri

Haberin Devamı

Toprak renkleri: Kadın renk trendlerinde ön planda bir renk var ki, birçok defileye sıcak ve pastel tonlarıyla damga vurdu. Safari havasını da yansıtan bu renklerden, yani bejler, ekrular, kameller, hardal, kiremit, kahve ve kremlerden bahsediyorum. Bu rengi es geçmeden bu sezon, açık kamel bir ceket yada bej trençkot almak lazım.

Diğer bir favori ise gri ve metalik renkler. Hemen hemen tüm tasarımcıların koleksiyonunda gördük bu metalik grileri. Her renk ile çok kolay kombinlenen ve erkeğe oldukça yakışan bir renk gri. Metalik parlama etkileriyle bu sefer daha da fütüristik olmuş. Ne yapıyoruz, bu sezon kendimize gri bir pantolon alıyoruz.

Ve en sevdiğim yenilik bu yaz pembe olacak. Türk erkeklerinin çokça benimsemediği bu rengi fazlaca göreceğiz. Pembe renk bermudalara, keten gömleklere, örgü kravatlara ve ipek mendillere çok yakışır. “Pembe ile baş edemem” diyenlere ton ton, gök mavisi, indigo mavisi, turkuvaz, nil yeşili,
bebek mavisi ve lilayı da öneririm.

+ Yıldız deseni, bu sezonun gözdesi

- Kurukafa deseninden uzak durun

Yazarın Tüm Yazıları