Tişörtlerin efendisi

Yaz ayları boyunca her okazyona uyabilecek, oldukça pratik ama efendi bir ürün var: Tişört! O gizli bir kahraman gibi, sessiz ama derinden, erkeklerin tüm kombinleri ve gardıroplarda yerini alır. Modası geçmez ama her sezon farklı desen ve renklerde karşımıza çıkar. Peki bu sezon hangileri moda?

Haberin Devamı

O her sezon adeta bir demirbaş olsa da, yaz sezonunda rüzgâr gibi gelir geçer. Olmazsa olmazlardandır. Polo yaka tişörtlerden bahsediyoruz. İsmini yakalarından yani eskiden beri süregelen İngiliz polo oyuncularının kullandığı aristokrat forma tişörtlerden alan tişörtler sadece yakasından değil kumaşından dolayı da her okazyona girebilecek cinsten bir alternatif sunar.

Yaz aylarında özellikle sıcaklarda en çok giyilen şeyin tişörtler olduğunu düşünürsek, polo yaka yani yakalı tişörtler normal bisiklet yaka modellere göre daha şık, beyefendi ve özenli bir görüntü garantisi verir. Hal böyleyken her türlü kumaş pantolonla, mokasen ayakkabı ve loafer’larla ve şık kemerlerle de kombinlenerek ofis ortamına girebilir. Yani kısa kollu tiril tiril polo yaka tişörtler, hem rahat yapısı, hem de şık duruşuyla yaz aylarında kurtarıcınız olacaktır.
Polo yaka tişörtleri düz renk ve desenli olarak her markada rahatça bulabilirsiniz. Hatta sezon araları için baharda kullanabileceğiniz uzun kollu alternatifleri de üretilmiştir.

Haberin Devamı

Polo yaka tişörtlerin bir artısı da son dönemlerde blazer spor ceketlerin içine bir trend olarak giyilebilmesidir. Jean ile polo yaka tişört de giyseniz üzerinize alacağınız slim fit, astarsız, vatkasız hafif bir ceketle her türlü toplantı ve randevularınızda geçer not alırsınız. Bu size hem kullanım kolaylığı hem de sıcaklarda, ağır ortamlarda rahatlık sağlayacaktır.

Nereden alacaksınız?
Ralph Lauren, Fred Perry, Lacoste, Tommy Hilfiger, Cacharel, Ramsey, C.K Jeans, Koton, Burberry, Gant, Brooks Brothers ve Beymen Club’a göz atın.

Tişörtlerin efendisi

İŞTE 5 FARKLI TREND

Polo yaka tişörtlerin bütün düz renklerinden mutlaka edinin. Özellikle beyaz, lacivert, mavi tonları dolabınızda olsun. 

Armalı ve yıkamalı olanlar bermudalarla sahilde, tatilde ve teknede güzel kombinlenir.

Polo yaka tişörtlerin çizgili desenlerde marin temalılardan mutlaka edinin.

Haberin Devamı

Tişörtleri beyaz jean, beyaz pantolon, beyaz bermuda ve beyaz keten ceketlerle giyin.

Çizgili modelleri lacivert ceketlerle konbinleyin.

 

+ Bu senenin moda olan renkleri limon sarısı, kırmızı, pudra mavisi ve pudra pembesi için de yer ayırın.

- Siyah ilkbahar-yaz sezonu için uygun değil, uzak durun

 

Yazarın Tüm Yazıları