Tatil bavulu

Bayram tatiline bugün çıkacaksınız ve daha bavul yapmadınız. Sorun yok; son dakikacılar için dev hizmet, bavulunuz için temel ihtiyaç listesi.

Haberin Devamı

Valiz hazırlamak zaten zor zanaat ve de oldukça yorucu. Kısa bayram tatili kaçamağı için küçük bavul yapmak istediğinizde işler çığırından çıkıyor. Amaç, küçük bir bavula efektif ürünler koyarak kısa ama eğlenceli tatillerde hep şık ve özenli gözükmek.

İşte size hareket planı: Önce almanız gereken ana kıyafetlerin listesini yapın. Sonra renkleri ve tarzları ayırın. En son kombinlerinizi yapın ve bavula koyun. “Neler koyacağız” derseniz...

Tatil bavulu

Her güne, geceyi de düşünerek 1-2 tişört koymalısınız. Toplam 5-6 tişört koyun.

Gündüz ve gece için de şu an en moda olan basic renklerde, bisiklet yaka rahat hafif bol kesim, kısa kollu tişörtler alın. Mavi, gri, yeşil, siyah ve beyaz renklerde olsun. Sıcaklarda terlerseniz değiştirmek için yedekli olsun.

Haberin Devamı

Gömlek gündüz için keten,  gece için pamuklu gömlek alabilirsiniz. Kolları kıvırarak mayo üstüne bile giyilebilir. Size yakıştığını düşünüyorsanız kısa kollu, açık yaka,bol kesim, desenli Küba gömleklerinden alın. Bunları da gündüz gece bermudalarla giyebilirsiniz. Gömleklerin iki tanesinden biri mutlaka düz beyaz koton ya da keten gömlek olsun.

Tatil bavulu

Koton pantolon ve chinolar tam da yaz sezonu için uygun olur. Paçası kısa olmalı. Mavi tonları, açık yeşil ve pudra renklerinde 1 chino pantolon ve beyaz jean ile dört günde birçok kombin yapabilirsiniz.

Bermuda ve şort  işe mutlaka alınması gereken üründür.İki rengi bavulunuza atın, mavi ve beyaz ya da camel ile lacivert gibi.

Ayakkabıya gelince tavsiyem bağacıklı beyaz spor ayakkabı, loafer ya da espadril,bir de plaj sandaleti ya da terlik almanız.

Üç güne üç mayo! Aynı tarz ama farklı renk ve desenlerde almanız lazım ve iki farklı tarzda da gözlük alın. Biri plaja renkli camlı ve kemik, biri de akşamüzeri saatlerde takmak için kesme camlı, metal çerçeveli şık bir gözlük olsun.

Yazarın Tüm Yazıları