Moda öncülerine tüyolar

Sezonun yenilikleri: Toprak renkleri, çöl tarzı ve yıkanmış koton khaki pantolonlar, aldı başını gidiyor.

Haberin Devamı

Tüm stil kodları tek bir karede toplanmış: Koton’un bu kombini size bu sezonun moda olan tüm detaylarını gösteriyor. Belden büzgülü ya da kemerli, pilili havuç kesim pantolonlar; keten, kısa kollu, yakasız gömlekler ve yine toprak renklerinde çöl botları. Yapmanız gereken -tabii erkek moda öncüleri için söylüyorum- bu paçalara doğru darlaşan havuç pantolonları, polo yaka tişörtlerle kombinlemek. Bel kemerli olduğu için tişörtü içine sokun. Üzerine keten gömlek de gayet uygun olur ama onu da pantolonun içine sokmanız gerekecek. Bot yerine espadril ya da loafer da tarz olacaktır.
Moda öncülerine tüyolar

‘60’ esintisi
Leonardo DiCaprio’nun Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğraf ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filmine bir önbakış. Yönetmenliğini Quentin Tarantino’nun yaptığı, 9 Ağustos 2019’da vizyona girmesi planlanan filmin kostümleri merak uyandırıcı görünüyor. 60’lı yıllarda geçtiğini kostümlerden hemen anlıyoruz. DiCaprio’nun giydiği, tam da o yılların tarzını taşıyan deri ceket, hemen gözünüze çarpmıştır.
Moda öncülerine tüyolar

Benim önerim

Haberin Devamı

Kullanışlı ve pratik
Yaz için hem uygun fiyatlı hem şık hem de her tarz pantolonla uyum sağlayacak bir polo yaka tişörtten daha pratik ne olabilir? Avva’nın açık gri polo yaka tişörtü 55.90 TL
Moda öncülerine tüyolar
.

SORUN ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!
Soru:
Sıcaklarda pantolonla terlik giymek istiyorum ama nasıl eşleştirilir bilmiyorum. Yol gösterir misiniz?
Cevap:
Öncelikle, nerede giyeceğinize bağlı olarak değişir. Örneğin şehirde böyle bir kombin yapmak isterseniz koton pantolon altına terlik yerine espadril veya deri ve kapalı sandaletler şık olabilir. Ama deniz kenarında veya yazlık yerlerde giyeceksiniz koton veya keten, beli bağcıklı, yazlık pantolonlarla plastik kalın bantlı terlikleri ve deri sandaletleri bir araya getirebilirsiniz. Pantolon, spor ve kısa paça olmalı ve paçalara doğru hafif daralmalı; unutmayın.

Haberin Devamı

Moda öncülerine tüyolar

 

Yazarın Tüm Yazıları