Maskülen, çekici, şehirli...

Bej renginin erkekte en iyi durduğu giysi, trençkot.

Haberin Devamı

Maskülen, çekici, şehirli...
Haftanın kombini: Kiğılı

Hem klasiklerden hem de yatırım parçalarındam sayılan bej trençkotu, Kiğılı görselindeki gibi dik yakalı ama düğmeli kazak ve beyaz gömlekle ofise giyin. İnanın takım elbise, kravat ve ceket giymekten daha modern ve genç gözüküyor. Gözlük, eldiven, bilekli fermuarlı bot ile styling’i destekleyin. Maskülen, çekici şehir erkeğinin olmazsa olmazı trençkottan mutlaka edinin.

SORUN, ANLATAYIM (Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!)

Soru: Bir yılbaşı partisine davetliyim. Parti kalabalık bir arkadaş ortamında ama evde. Ne önerirsiniz?
Cevap: Söz konusu olan ev partisiyse, yeni yıl kutlaması bile olsa takım elbise, kumaş pantolon, kravat ve ceketi bir kenara bırakın. Mutlaka ceket şıklığı istiyorum diyorsanız, siyah bir jean pantolonu siyah yelek, siyah ceket ve yine siyah bir tişörtle giyin. Ama sadece gömlek-yelek ikilisi en rahat ve en şıkı olacaktır. Siyah ağartılmamış bir jean ve siyah ya da bembeyaz kaliteli saten-koton bir gömlek en iyi seçim olur.

Haberin Devamı

Maskülen, çekici, şehirli...

Ödül töreninin bir ağırlığı olmalı (5 üzerinden 5 yıldız)

2017 IFP Gotham ödüllerinde Garrett Hedlund var karşımızda. Takım elbisesi Dolce&Gabbana’ya ait. Ben ödül törenlerinde bu kadar bariz ekose takımları giymeyi doğru bulmuyorum. Çünkü farklı olmak isterken fazla günlük bir tarz oluyor. Gala ve ödül törenlerinde siyah takım veya yeleklerden vazgeçmeden, farklı renkte kravat, kravat iğnesi ve özel iğneli gömlek yakaları tercih etmekten yanayım. Aynı bu fotoğraftaki gibi, yeşil ince ipek saten puantiye kravat
ve kravat iğnesi kullanabilirsiniz.

YAPIN - YAPMAYIN

+ Bej trençkotu siyah ve griyle birlikte kullanın. Balıkçı yaka kazak ve jean ile casual hafta sonu görüntüsü yakalanabilir.
- Siyah trençkot kendini göstermeyecek, aynı havayı vermeyecektir. Siyah renkte alacaksanız ince yağmurluk kumaşından olanlardan değil kaşe kaban şeklinde olanlardan alın.

Haberin Devamı

Maskülen, çekici, şehirli...

VİTRİNİN YILDIZI

Prada, klasik koşu ayakkabılarını yeniden yorumlayarak, animasyonlardan aldığı ilhamı, yuvarlak formuyla dikkat çeken, hafif bir tasarıma dönüştürmüş. Adı Prada Cloudbust, fiyatı 2 bin 560 TL.

Yazarın Tüm Yazıları