Lükse davet

Lüks alışveriş doğru yapıldığında, evladiyelik birer yatırım parçasına dönüşeceğini söylersem ne dersiniz?

Haberin Devamı

Genel olarak zenginliği, kaliteyi ve sofistike yaşantıyı temsil eden bazı parçalar vardır. Bu parçalar minimum 5-10 sezon kadar modası değişmeyecek klasikler... Bu ana parçalar için paraya kıyın, özel üretilmiş, sizi iyi hissettirecek ürünleri lüks alışveriş olarak ayrı tutun. 

Siyah ya da lacivert takım
İncecik dokunmuş  yüzde 100 yün kumaşlara dokunduğunuzda farkı anlayacaksınız. Ceketinizin orta kalınlıkta yakası ve 2 düğmesi olsun. 2 yırmaç garanti bir seçim.  Bakacağınız yerler Brioni, Zegna, Corneliani, Hugo Boss, Tom Ford, biraz daha moda takım elbiseler tercihiniz ise Gucci, Dior, Dolce&Gabbana’ya göz atın.

İsviçre markası bir kol saati
“Çocuklarıma bırakmak istiyorum” diyorsanız buradan devam edin: Rolex, IWC, Cartier, TAG Heuer, PANERAI, Omega Patek Philippe. Biraz daha hesaplı ama hâlâ evladiyelik Longines, Maurice&Lacroix ve Seiko alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bej rengi bir trençkot
Humprey Bogart giydiğinden beri klasiklerin arasına giren ve hâlâ modası geçmeyen bu parça aslında bir İngiliz keşfidir. Şık bir trençkota para verip, sezonlarca giyebilirsiniz. Trençkot deyince ilk akla gelen Burberry’nin, içi ekose astarlı trençkotlarıdır. Saint Lauren, Louis Vuitton, Hugo Boss, Ralph Lauren, Lanvin ve klasik koleksiyon hazırlayan erkek markalarına bakın.

 

+Gözlük de yatırım yapmanız gereken parçalar arasında...
-Bomber ceketler önümüzdeki sezon demode olacak, servet ödemeyin.

Yazarın Tüm Yazıları