Kutlamalar başlasın!

Mezuniyet, düğün, dernek sezonu için geri sayım başladı, hazır mısınız? Eğer sezon trendlerini yakalayan son moda bir smokininiz yoksa, değilsiniz. Panik yok: En moda, en havalı modeller neler, ne ile takımlamalı, nereden almalısınız? İşte parti sezonundan önce alışveriş için son çıkış!

Haberin Devamı

Yaz aylarının yaklaşmasıyla özel kutlamalar, düğünler ve mezuniyet geceleri de başlar.  Bunun için takım elbise ötesinde bir şey denemek kendinizi bir gece de olsa çok farklı hissetmek istemez misiniz? Evet smokinlerden bahsediyorum, hiç öyle korku ile yaklaşmayın. Elinize bir fırsat geçtiyse kullanın. Smokin oldukça moda olmasının yanında bu sezon hemen hemen tüm Türk markalarında en güzel modelleriyle sizi bekliyor.

Kutlamalar başlasın

George Clooney gibi görünmek elinizde!

BU ÜÇLÜYE DİKKAT!

Smokini, takım elbiseden ayıran en önemli detay ceket yakalarıdır. Üç seçeneğiniz var. Saten olması koşulu ile şu yakalardan birini seçebilirsiniz.:

Haberin Devamı

Şal yaka: Hiç uç yapmadan dümdüz iner. 50’lilerde James Dean ile moda olmuştu. Şu aralar demode, şimdilik uzak durun.

Kırlangıç yaka: Üç kısımları yukarı doğru bakan yakadır ve özel geceler için şu an oldukça kalın ve gösterişli olanlar revaçta.
Düğün davetleri ve damat smokini için en klasiği, garantisi budur.

Normal yaka: Bildiğimiz klasik takım elbise yakasıdır. Ama parlak siyah bir kumaştan  dikildiğinde smokin ceketi olur. Risksiz ama iddiasızdır da. Daha az şatafatlı kutlamalar için uygun olacaktır. Smokin ceketlerinde fit ve dinamik bir görüntü için tek ama mutlaka siyah saten düğmeli ceketleri alın.

Bunlara dikkat edin:

Smokin kesinlikle üzerinize tam oturmalı, hatta dar kesim olmalıdır.

Özellikle mezuniyet gecelerinde genç erkeklerde pantolon kesiminizin de dar paça olmasına dikkat edin. Bolluk ve potluk yapmamalıdır.

Pantolonun kenarından siyah saten şerit geçmezse o bir smokin değildir.

Yazarın Tüm Yazıları