Küçük bir kaçamak için

Bir matematik problemi: İki günlük tatil için alınacak beş parça, bir bavula nasıl sığar?

Haberin Devamı

Küçük bir kaçamak için
Haftanın kombini - Marks&Spencer

Bugünkü kombinimiz, soğuktan kaçıp hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayanlara özel. Haftanın yorgunluğunu atmak için ihtiyacınız olan küçük bir seyahat çantası. İçine sadece bir jean, bir-iki tane triko ya da uzun kollu polo yaka tişört ile çift taraflı giyilen puf mont olacaktır. 2 gecelik seyahatlerde bir bot ve bir spor ayakkabı yeterli olur. Burada amaç uçağa alabileceğiniz küçüklükte çantaya sığmak.

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Küçük bir kaçamak için

Haberin Devamı

NELERİ ATMALISINIZ?
Soru: Kış alışverişine çıkmadan dolabımı temizlemek, yer açmak ve trend ürünler almak istiyorum. Acaba neler bu sezon demode oldu?
Cevap: Çok isabetli bir karar olmuş. Arada dolaplarımıza nefes aldırmalı, demode olan parçaları elden çıkarmalıyız. Neleri atalım sorusunun cevabı: Bu sezon militer montları, kamuflaj desenli ve ‘army’ detaylı ürünleri, metal fermuarlı, zımbalı, delikli bot ve montları, asker postalları, skinny jeanleri, baskılı, sayılı, rakamlı tişört-sweatshirtleri, üç düğme ceketleri elden çıkartabilirsiniz.

Küçük bir kaçamak için

ÖNCÜ AKIM (5 üzerinden 3,5 yıldız)
Londra’da yapılan MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes , ‘En İyi Şarkı’, ‘En İyi Sanatçı’ ve ‘En Büyük Hayran Kitlesi’ dalında üçödül aldı ama bizim notumuz kıyafetine. Bu bir gala değil, o da bir aktör değil. Müzisyenler ve pop yıldzları genç kitleleri peşlerinden sürükledikleri için her zaman daha trend, orijinal, öncü ve yenilikçi olurlar. İşte Mendes de desenli saten mürdüm takımı ve bordo ipek gömleğiyle farklı bir ışık saçmış.

YAPIN / YAPMAYIN
+ Aynı renklerde giyinin. Örneğin gri boğazlı triko ve gri jean’i birlikte kullanın. Boru paça jean’ler moda, paçalar dışarıda kalsın. Ucu sivri botlar ve kovboy
çizmeleri geliyor.
- Jean’lerinizin paçalarını bilekli asker postallarının içine sokmayın. Skinny jean’ler demode oldu.

Haberin Devamı

Küçük bir kaçamak için

BENİM ÖNERİM
Soğuk havaya sıcak ürün! Sizi hem soğuktan, rüzgârdan koruyacak hem de fazla geldiğinde rahatça katlanıp sırt çantanıza sığacak cinsten. Renkleri oldukça can alıcı ama yine de çok rahat bir işte çalışmıyorsanız bu montu hafta sonuna ayırın. 899 TL

Yazarın Tüm Yazıları