Kış güneşinde parlayın

Aykırı görünse de birlikte iyi gidiyor: Gri ve hardal tonlarından bahsediyoruz. Peki bu ikiliyi neyle kombinleyelim?

Haberin Devamı

Kış güneşinde parlayın
Haftanın kombini: Network

Bu hafta sonu hava aralık ayına göre oldukça güzel. Haliyle size bu kombini tavsiye edebilirim. Bu sezon çok moda olan hardal rengi kapüşonlu montu, hardalın en yakıştığı renk olan gri penye sweatshirt’le bir araya getiriyoruz. Ve kışın beyaz renk giymeyi sevenler varsa, altına beyaz ya da bej koton pantolon veya jean giyiyoruz.Toprak renklerinde bir süet bot ya da kahve bilekli bot almayı da ihmal etmeyin. Jean’lerin altına rahatça giyersiniz.

SORUN, ANLATAYIM (Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!)

Soru: Evdeki eski sezon mont, deri ceket ve kabanları nasıl temizleyebiliriz?

Cevap: Deri ceketler söz konusuysa eğer tek yapabileceğiniz kuru temizlemedir ama özel deri kuru temizlemesi gerekir. Deri ceket çamaşır makinesinde yıkanmaz. Islak, koton bir bezle silip, hemen kuru bezle kurulayıp asarak kurutmalısınız. Çok kurumuş, çatlamış, eski, buruşmuş deri cekerleri ise vazelinle kaplayıp bekletebilirsiniz. Kabanlar yine sabunlu ıslak bezle silinebilir. Onlar da makinede yıkanmaz. Bol sabunlu suyla temizledikten sonra, temiz bezle kurulayın ve asın. Ama her zaman en iyi yöntem kuru temizlemedir.

Haberin Devamı

ESKİ MODA KALIPLA NEREYE KADAR? (5 üzerinden 5 yıldız)

Kış güneşinde parlayın

Prens Harry beklenenin tersine asla sıkıcı olmayan bir takım elbise ile karşımızda. Hem takımın rengi çok tatlı hem de prensin duruşu, vücut dili ve alçakgönüllü hali çok sıcak. Tek söyleyebileceğim, takımın kalıbının eski moda olması: Uzun etek boyu, uzun paça boyu, bele oturmayan kesimi belki de ‘özellikle’ yaşını büyük göstermiş. Kravatının siyah değil de koyu lacivert olduğunu varsayıyorum ve “gayet özenli” diyorum.

YAPIN / YAPMAYIN

+ Takım elbise paça boylarını arka kısmı önden 1-2 santimetre uzun olacak şekilde diktirin. Paça boyunu yaptırırken mutlaka ayakkabınızı giyerek kestirin.

Haberin Devamı

- Takım elbisede ve cekette kol boyları bilekte bitmeli. En azından gömlek manşetinin görünmesi lazım. Elinize kadar uzanan ceketleri giymeyin.

BENİM ÖNERİM

Kış güneşinde parlayın

Haftanın ürünü güzel bir yılbaşı hediyesi de olabilecek, sık seyahat eden erkeklerin hayatlarını kolaylaştıracak Ramsey Rollor Bag. Takım elbise ve ceketlerin formlarını uzun saatler boyunca koruyor ve kırışmasını önlüyor. Hafif ve kolay kullanımlı çantanın teknoloji ödülü de var. 349 TL

Yazarın Tüm Yazıları