Her bahar favori

Bahar aylarının en revaçta olan ürününü sorarsanız size nubuk ince deri ceketler derim. Özellikle toprak renkleri, tarçın, ekru ve taş renkli süet ceketler benim de favorim.

Haberin Devamı

LC Waikiki’nin bu kombininde de en çok göze batan parça bu çikolata kahvesi hâkim yaka, 4 cepli safari ceketi. Bu toprak rengi ceketler en güzel gri ve beyazlarla kombinlenir. Yani iç kombinlerin rengini biraz açmak gerekir. Beyaz jean, buz mavisi jean ve gri eşofman pantolonlarla bile kombinlenir. Beyaz gömlek üzerine bu ceketleri giyerek şık yemek ve randevularınıza, jean ve tişört ile giyerek ofise ve günlük programlarınıza katılabilirsiniz. Her daim garanti şıklık veren parçalardandır süet deri ceket ve gömlekler. Mutlaka açık toprak renklerinden birini bahar günleri bitmeden edinin.
Her bahar favori
SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!
Soru:
Renkli takım elbiseler çok moda ama cesaret edemiyorum. En garanti çözüm olarak hangi renk ile nasıl bir kombin yapabilirim?
Cevap:
Özellikle ilbahar ve yaz sezonu bu renkli takım hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Garanti seçim için size tavsiyem açık mavi ya da ekru keten/koton bir takım elbiseyi beyaz gömlek, uyumlu kravat ve keten mendille birlikte bej süet ayakkabı/loafer ile giymeniz olacak. Özellikle bu mavi takım elbiseyi yazın kır düğünleri, mezuniyet töreni ve yaz akşamları kutlamalarında giyerseniz oldukça uygun olur.
Bu
ikiliye
dikkat!
Her bahar favori

26 Temmuz’da gösterime girecek ‘Once Upon A Time in Hollywood’ filminin afişi yayımlandı. Başrollerinin Leonardo Di Caprio ve Brad Pitt olması bir yana, beni en çok merakta bırakan şeylerden biri de bu ikilide fazlasıyla göze çarpan dönem styling’i olacak galiba. 1969 Hollywood ve 70’ler modasının kıyafetleri zaten tadından yenmez. Heyecanla bekliyoruz.
Her bahar favori



Yazarın Tüm Yazıları